hadi yaaa baksen adnan polatı mahallenin delisi sanan bir arkadaş bilmiyorsun belli koskoca holdingin patronundan bahsediyoruz
arkadaşın üslubu yanlış ama seninkide doğru sanılmaz.. madem o kadar holding sahibi, taraftardan para dilenirken utanmadımı. 100.000 $ bağışlamış, bu para 1 aylık elektrik faturası cimbomun...
yazıklar olsun böyle holding patronuna....
o göstermelik bi rakam onlar kulübe daha çok para veriyorlar karşılıksız adnan baba olsun abdulrahim albayrak selahaddin beyazıt ünal aysal bunlar gs ye baya bi yardımyapmış iş adamlarıdır
ünal aysal devlete pahalı elektrik satarak oluyor..polatın babası paranın üstüne yatar..böylelerinin yardımı olmaz olsun
quote:
Orjinalden alıntı: marcopasa ünal aysal devlete pahalı elektrik satarak oluyor..polatın babası paranın üstüne yatar..böylelerinin yardımı olmaz olsun
aziz yıldırımıda anlat biraz
Evet bekliyoruz.Nereden geliyor Aziz in parası.Vergi rekortmenimi çok merak ediyorum
6 0(altmış) yılmı desem 4 0(kırk) yılmı ne önce baya bir miras kalmışş
quote:
Orjinalden alıntı: Erwin
Evet bekliyoruz.Nereden geliyor Aziz in parası.Vergi rekortmenimi çok merak ediyorum
quote:
Orjinalden alıntı: darkingfb
Bazı FENERBAHÇEli gazeteciler soruyor: "FENERBAHÇE'ye ve Aziz Yıldırım'a edilen küfürler için niye konuşmadınız hiç.."
cevaba bakar mısınız..
"Yazı unutulmaz,söz unutulur.."
zekasına hayranım adnan pulatın
Gsli yöneticilerin bu işi bırakıp komedyenliğe soyunmaları gerekir.Baksana zekaya
quote:
sizene aziz yıldırımın parasından yahu..ne alakası var şimdi...konu bulamadınız herhalde...
aziz yıldırım fenere stadını ve tesislerini ve de transferlerini cebinden yapmıyor herhalde...
sağda solda biz zor durumdayız diye dilenmiyor herhalde...
quote:
nato mühendisi..onların ihalelerini alıyor..maktaş şirketinin adı.
quote:
Orjinalden alıntı: mtc_0912
quote:
sizene aziz yıldırımın parasından yahu..ne alakası var şimdi...konu bulamadınız herhalde...
aziz yıldırım fenere stadını ve tesislerini ve de transferlerini cebinden yapmıyor herhalde...
sağda solda biz zor durumdayız diye dilenmiyor herhalde...
zahmet edip 4-5 mesaj yukarıyı oku ne alakası olduğunu başkasına soracaksın
hatta dur ben sana yardımcı olayım
quote:
Orjinalden alıntı: megi21
quote:
Orjinalden alıntı: marcopasa ünal aysal devlete pahalı elektrik satarak oluyor..polatın babası paranın üstüne yatar..böylelerinin yardımı olmaz olsun
aziz yıldırımıda anlat biraz
kardeşim sen asıl bizim ne demek istediğimizi anlamayıp başka taraflara çekiyorsun.. o saydığın adamların eğer dediğin gibi bir katkısı olsaydı galatasaray 200 milyon $ borca batmazdı.. uzanların bile jardel transferi ile daha fazla yardımı olmuştur cimboma..
FB Avrupa'da en çok geliri olan 16. takım.. 96 milyon USD lik gelir söz konusu Bunun 39 milyon USD si stattan..
Tek kalemde 39 milyon USd geliri varmıymış GS'ın ???? Çok değil 1-2 sene sonra kendi ayakları üzerinde duran bir kulüp olacagız...Taraftar olrak bende üstüme düşeni yapıyorum..Taraftar kartı aldım , formamı aldım , müasit oldugumda tüm maçlara gidiyorum..Ve ben ve benim gibiler sayesinde kulübümün daha çok büyüyeceğini bilmek beni mutlu ediyor..
Aziz yıldırım'ın maddi anlamda katkısı büyük , ancak bud eğirmenin suyu nereden dönüyor diyenlere zamanında da cevap verdik , gerekirse o gereksiz soruya yeniden cevap verirriz..Aziz YILDIRIM'ın ve dayısının Nato mühendisilik firması oldugunu bilmeyenler var herhalde...
Aziz yıldırıma benzemeye çalışıyor ama benzeyemiyor. Aziz yıldırım olmak kolay mı
Yeni moda adnan polat
aziz yıldırım nato işanlarından götürmüş parayı ama o parayıda fenerbahçeye akıtmıyor ki sürekli sonuçta fenerbahçeli yönetiçilerin büyük bir çogunlugu mütahit vs. para denizde kum bunlarda para.. ama asıl mesela artık külüp bunlara ihtiyaç duymadan transfer vs. yapıyor.. stadyum basit bir komples değil bildiğim kadarı ile bütün fenerbahçe başta futbol olmak üzere tüm branşların çalışanları yerleri hazırlanıyor stadyumda yönetim komple stada taşınıyor sadece taraftarın maç izlemesi dışında idari yapı da artık orada olucak otel gibi konforlu bir komples oldu artık orası.. otobüsler felan içine giriyor daha ne olun..
quote:
Orjinalden alıntı: darkingfb 6 0(altmış) yılmı desem 4 0(kırk) yılmı ne önce baya bir miras kalmışş
Mesajlarına baktımda hepsi Galatasaray aleyhine.Bir tane adam gibi yorumun yok.Senin hayatın Galatasaray'a bağlanmış.Bi fanatizmden arında gel yorum yap.
quote:
Orjinalden alıntı: demircibu
quote:
Aziz kendini nasıl Karahanlı sanıyorsa Adnan Polat'ında kendini Polat sanması çok doğal
güzel laf koydun günün kapağı budur
Ne Günün Kapağı Yılın Kapağı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme