Şimdi Ara

Adobe CS2 creative suit i BEDAVA yapmış. Yani photoshop cs2 de bedava :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
4.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne mantar adamlar. Bende bedava SİRKE buldum diye seviniyordum.Bunu verilen download linkinde belirtseler ya. Yok, blokta açıklayacaklar illaki. Bende tamamını indirdim de kara kara düşünüyordum. Nasıl toparlarım diye. Sadece biri 4.2 GB.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bipekkan -- 9 Ocak 2013; 14:31:56 >
  • Yüklenecek gibi, yükleyebilirsem nasıl yaptığımı anlatırım. XP ye yükleyelim bakalım.

Anlamadım bu arada sorun nedir? Key i mi kabul etmiyor?
  • Evdeki eski külüstürde vista vardı.

Siz olmuyor deyince bir deneyeyim dedim.

sadece win için photoshop u indirdim.

indirdiğim dosyaya ters tıklayıp uyumluluk modunu xp servis pack 2 ye getirdim ve yönetici olarak çalıştır sekmesini seçtim.

yükledim ve çalıştı.

açılırkende 2005 diyor sanırım 2005 güncellemeli.

ayrıca imaj ready cs2 diye br programda yükledi. Oda çalışıyor.

yani ben vistada çalıştırdım. Aktivasyonda falan da sorun olmadı.

çok bakamadım ama benim eski makinada bile çok hızlı program, ilk dikkatimi çeken o oldu.

aş. elemanda cs2 nin bir farkı olmadığını söylüyor:

photoshop photoshoptur.

yükleyin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.f.y. -- 10 Ocak 2013; 2:56:21 >

• @a.f.y.
    Aynı uyumluluk kipi Win7 home ve prf. de var mı? Laptopta Win7 var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bipekkan

@a.f.y.

ben win7 kullanmıyorum ama vista da varsa win7 de de vardır.

indirdiğiniz dosyaya ters tıklayıp özelliklere girin, üstte uyumluluk gibi bir sekme var. oradan xp sevis pack2 yi seçin ve aşağıda da bir tick var " yönetici olarak çalıştır" diye , onu işaretleyip tamam a basın ve kurulum dosyasını çalıştırın. Ben daha farklı birşey yapmadım.
  • CS2 ile RAW dosyalarını açabilirsiniz ancak 2007 senesinden sonra üretilen makinaların dosyalarını açamazsınız, çünkü versiyon desteklemez. Eğer CS2 ile açmak istiyorsanız Adobe DNG Convertor programını indirip dosyalarınızı DNG formatına çevirdikten sonra CS2 ile açabilirsiniz, ufak dip not dosya çevrimi sonrasında boyut nerdeyse 2 katına çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.f.y.

quote:

Orijinalden alıntı: bipekkan

@a.f.y.

ben win7 kullanmıyorum ama vista da varsa win7 de de vardır.

indirdiğiniz dosyaya ters tıklayıp özelliklere girin, üstte uyumluluk gibi bir sekme var. oradan xp sevis pack2 yi seçin ve aşağıda da bir tick var " yönetici olarak çalıştır" diye , onu işaretleyip tamam a basın ve kurulum dosyasını çalıştırın. Ben daha farklı birşey yapmadım.

Çok teşekkür @a.f.y. Birazdan win7ye kurmaya başlayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozangunay

CS2 ile RAW dosyalarını açabilirsiniz ancak 2007 senesinden sonra üretilen makinaların dosyalarını açamazsınız, çünkü versiyon desteklemez. Eğer CS2 ile açmak istiyorsanız Adobe DNG Convertor programını indirip dosyalarınızı DNG formatına çevirdikten sonra CS2 ile açabilirsiniz, ufak dip not dosya çevrimi sonrasında boyut nerdeyse 2 katına çıkıyor.

kalite ne durumda oluyor bu çevrim sonrasında?
  • Kalite olarak bir kaybınız yok, DNG dosyası RAW imajlarının standart uzantısıdır, işlem sonrasında sadece uzantı değişmiş oluyor. RAW-JPEG çevriminden tamamen farklıdır yani bu çevrim olayı.

Herhangi bir RAW editör ile ne yapabiliyorsanız DNG dosyası ile de aynısını çok rahat yapabilirsiniz. DNG bu işin atasıdır yani, firmalar kendi makinaları için bu uzantıları değiştiriyorlar sadece, misal Nikon' da NEF uzantısı var, Canon' da ise CRW.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozangunay

Kalite olarak bir kaybınız yok, DNG dosyası RAW imajlarının standart uzantısıdır, işlem sonrasında sadece uzantı değişmiş oluyor. RAW-JPEG çevriminden tamamen farklıdır yani bu çevrim olayı.

Herhangi bir RAW editör ile ne yapabiliyorsanız DNG dosyası ile de aynısını çok rahat yapabilirsiniz. DNG bu işin atasıdır yani, firmalar kendi makinaları için bu uzantıları değiştiriyorlar sadece, misal Nikon' da NEF uzantısı var, Canon' da ise CRW.

Hımm anladım, teşekkürler
  • DNG Eylul 2004'te cikti. Canon ve Nikon'un daha eski RAW destegi veren DSLRlari var. Canon'u bilmiyorum ama Nikon'un NEFleri DNG gibi TIFF bazli biliyorum. DNG'nin amaci 100 tane farkli format yerine tek formatla olayi kapatmak ama sektor lideri firmalar bunu hala kabul etmedi. Leica bile DNG kullaniyor (yazilim gelistirmeye de gerek kalmiyor boylece cunku hazir acik kaynak dosya formati var).
  • Sanırım bunu indirmek aslında yasal değil.Ev kullanıcısında sıkıntı olmaz da ticari firmada sorun çıkacaktır.Çünkü sadece lisansı olup online olarak kod alması gerekenler için yayınlanmış çünkü o kısmı kaldırmışlar.Dedim gibi ev kullanıcısının işine yarayabilir belki(!) ama ticari olarak yine sıkıntı. Aslında ev kullanıcısı için değişen bişey yok hatta kullanmazlar bunuTicari zaten kullanmaz keşke direk bedeva olsaymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: SworderDante

Ben Yıllarca CS2 kullandım CS3 , CS4 , CS5 falan kullanmadan direk CS6ya geçtim ben CS2 ile CS6 arasında normal bir kullanıcı için aşırı bir fark yok.

Hatta cs2 çok çok daha hızlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

Sanırım bunu indirmek aslında yasal değil.Ev kullanıcısında sıkıntı olmaz da ticari firmada sorun çıkacaktır.Çünkü sadece lisansı olup online olarak kod alması gerekenler için yayınlanmış çünkü o kısmı kaldırmışlar.Dedim gibi ev kullanıcısının işine yarayabilir belki(!) ama ticari olarak yine sıkıntı. Aslında ev kullanıcısı için değişen bişey yok hatta kullanmazlar bunuTicari zaten kullanmaz keşke direk bedeva olsaymış

Heyyt be, Blog hayırlı olsun Ayhan

• Teşekkrüler Can. Bildiklerimi yazmaya çalışıytorum işte.Daha yeni başladım zaten
  • En güzeli hocam. Bildiklerimizi paylaşmadıktan sonra hiçbir anlamı yok
  • Zaten sınavlar olmasa öğrenci milleti birşey yapmayacak.Sınavlara çalışmamak için çıktı bu
  • Bunların hangisini indirmek lazım şimdi ?
    Creative suite 2
    Photoshop cs2
    Elements 4.0/5.0

Sadece photoshop cs2 yi indirsek yeterli mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirmişken CS yani Creative Suite indirin , bütün programlar (Premier, Flas, Reader, Photoshop vs vs) mevcut, amacınız sadece fotoğrafçılık ise Photoshop yeterli
  • @bipekkan kardeş burada indirme paylaşımı belirtilmiş adobe photoshop cs2 indir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.