Şimdi Ara

Adobe Photoshop ve Illustrator öğrenmek?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Adobe Illustrator ve Photoshop öğrenmek istiyorum hem kariyer için hem de ilgim var. Galatasaray Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi gibi okullar “sürekli eğitim” adı altında programlar sunuyorlar. Bununla birlikte Udemy ve Youtube’da da eğitimler var. Açıkçası geçerlilik bakımından uygun bir sertifikaya sahip olmak istiyorum. Sizce para vermeye değer mi, iş hayatında bu programları kullananlardan da tavsiyelerini bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "Biliyorum" diyebilmen sertifika sahibi olmandan daha değerli.

Grafik yazılımlarında, ekranda genellikle çok fazla buton, seçenek vs olması dolayısıyla,

ekran çok karmaşık görünür, "hepsini öğrenmek çok zaman alacak" gibi endişelere kapılabilirsin

fakat öyle değil, genellikle çok az bir kısmını kullanacağından böyle düşüncelere gerek yok diye belirtmemde fayda olabilir.

Amaç değil araç olan bu yazılımlar, sadece işlerimizi kolaylaştırıp hızlandırır,

biz sadece ne yapmak istediğimizi bilmemiz gerekiyor.

Örneğin, photshopta resimdeki gölgeleri parlatmak, bulutları karartmak

veya ilistiratörde, kağıda karaladığımız bir marka veya logoyu, güzel eğrilerlerle çizmek istiyoruz

veya aynı kamerayla çekilmiş yüzlerce fotoğrafa, PS ile aynı işlemleri otomatik yaptırtmak vs.

Öğrenme kısmı işin en kolay kısmı, yutubda her konuyu öğrenebilrsin,

ister sırayla öğrenirsin, istersen kitabı ortadan okursun

fakat yabancılık çekmeyene kadar sırayla öğrenmek daha iyi.

Bunlarla beraber 3d yazılımlardan az bir çeşitini de öğrenmeni tavsiye ederim,

tarayıcıdan çalışan onshape.com öneririm, hiç bir işime yaramayacak bile desen 3B baskıda işine yarar bir gün.

• Daha gelişmiş olarak, Adobe'nin resmi eğitimlerine ve sertifikalarına da bakabilirsiniz udemy eğitimlerinden sonra.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.