Şimdi Ara

Adobe Premiere CC durduruldu hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dünden beri bu hatayı alıyorum
    Magic BUllet Looks adında bir plugin kurmuştum rusça ama onun kurulumu hem başarısız oldu hemde Premiere'e girdiğimde duruldu hatasını almaya başladım sildim kurdum gene düzelmedi internetten gene yenisini yükledim Premiere'nin gene aynı hatayı alıyorum çözüm nedir arkadaşlar
    Adobe Premiere CC durduruldu hatası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sistemi geri yükleme noktası oluşturup Total Uninstaller tarzı yazılım kaldırma programlarından birini deneyip tekrar yüklemeyi deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlideToUnlock

Sistemi geri yükleme noktası oluşturup Total Uninstaller tarzı yazılım kaldırma programlarından birini deneyip tekrar yüklemeyi deneyin.

Hocam en temizinden c'yi bicimlrndirip Windowsu tekrar kurdum premiere acildi

Fakat eski bir projem vardi ona drvam etmek icin actiimda ayni hatayi tekrarlamaya başladı bunun sebebi nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWindows

quote:

Orijinalden alıntı: SlideToUnlock

Sistemi geri yükleme noktası oluşturup Total Uninstaller tarzı yazılım kaldırma programlarından birini deneyip tekrar yüklemeyi deneyin.

Hocam en temizinden c'yi bicimlrndirip Windowsu tekrar kurdum premiere acildi

Fakat eski bir projem vardi ona drvam etmek icin actiimda ayni hatayi tekrarlamaya başladı bunun sebebi nedir

Eski projenizdeki efektlerle veya yaptığınız işlerle hatalı kurulan plugin bir noktada kesişiyor olabilir. Çok karışık bir proje değilse, sıfırdan başlayabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.