Şimdi Ara

Adobe Premiere CC durduruldu hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dünden beri bu hatayı alıyorum
    Magic BUllet Looks adında bir plugin kurmuştum rusça ama onun kurulumu hem başarısız oldu hemde Premiere'e girdiğimde duruldu hatasını almaya başladım sildim kurdum gene düzelmedi internetten gene yenisini yükledim Premiere'nin gene aynı hatayı alıyorum çözüm nedir arkadaşlar lütfen yardımcı olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: goodbadugly2

Yanlış versiyon ve/ve ya yasadışı plugin kurulmuş. Bu plugin Premiere'in kendi ve Adobe'nin genel plugin klasörlerinden silinirse büyük ihtimalle düzelir.

c:\Program Files\Adobe\Common\Plug-ins\ içinde yer alan 7.0, CS6 gibi klasörlerin içinde ve ya c:\Program Files\Adobe\Adobe Premiere Pro CC 2017\Plug-ins\Common\ gibi bir klasörün içinde "Looks" adını içeren AEX uzantılı dosyadır.

Ben yerel disk e de kurdum premiere programını hocam ve silip yükledim daha önce gitmiş olması lazım değil mi pluginin

• quote:

Yanlış versiyon ve/ve ya yasadışı plugin kurulmuş. Bu plugin Premiere'in kendi ve Adobe'nin genel plugin klasörlerinden silinirse büyük ihtimalle düzelir.

c:\Program Files\Adobe\Common\Plug-ins\ içinde yer alan 7.0, CS6 gibi klasörlerin içinde ve ya c:\Program Files\Adobe\Adobe Premiere Pro CC 2017\Plug-ins\Common\ gibi bir klasörün içinde "Looks" adını içeren AEX uzantılı dosyadır.

Sanirim anlamadiniz

Ben programi E diskine kurdum C'ye değil

Ve programı silip tekrar kurdum

Gene de duzelmedi

• quote:

Hangi klasöre/sürücüye kurulduğunu bilmem imkansız haliyle default kurulum klasörlerini yazdım. Farklı diske/klasöre dahi kurulsa biraz mantık yürütülürse hangi klasörler olduğu anlaşılır. Program uninstall edilse dahi her klasörü silmez. Eğer yazdığım klasörler manuel olarak silinmişse ve buna rağmen çalışmıyorsa Premiere ile alakalı olabilecek tüm klasörler + registery'deki girdiler silinmeli.

Registry nasıl silinir

• quote:

Windows içerisinde yer alan Regedit adlı programla silinir fakat registery dosyasında yapılacak hata Windows'un çökmesine sebep olabilir o yüzden araştrılıp detaylı bilgi edinildikten sonra bu işleme başlanmalı. Yapılacak işlem "Adobe", "Premiere" gibi yazılımla ilgili kelimeleri registery içinde aratarak bulunan kayıt girdilerini silmek.

c'yi bicimlendirip firmat attim bilgisayara

Sonra yeni sisteme premiere kurdum

Çalıştı her sey iyi güzel

Eski yarım bıraktığım bir calismaya devam edicektim actim calismayi program durduruldu hatasi yinelendi nedendir bunun sebebi çıkmazdayım artik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWindows -- 20 Ocak 2017; 13:32:16 >
  • quote:

Windows içerisinde yer alan Regedit adlı programla silinir fakat registery dosyasında yapılacak hata Windows'un çökmesine sebep olabilir o yüzden araştrılıp detaylı bilgi edinildikten sonra bu işleme başlanmalı. Yapılacak işlem "Adobe", "Premiere" gibi yazılımla ilgili kelimeleri registery içinde aratarak bulunan kayıt girdilerini silmek.

Hocam bir cevabınız yok mu

• quote:

Eğer Premiere çalışıyorsa ve sadece eski proje yüklendiğinde hata veriyorsa projeyle alakalı hata olabilir. Proje yüklendikten sonra kalıcı olarak bozulduysa ve hiç başlatılamıyorsa önceden yazdıklarım denenebilir. Sorunlu plugin tekrar yüklendimi yazılmamış fakat Premiere'in çökmesine sebep olan genelde pluginlerdir. Eğer yasadışı yazılımsa zaman içerisinde lisans kontrolü yaparak ve ya bu kontrolü yapamadığından dolayıda çöküyor olabilir. Farklı bir versiyon kurmak da denenebilir örneğin 2017 yerine 2015 ve ya tam tersi.

Yardımlarınız icin teşekkürler bende premiere 2015 kurulu o halde 2017 kurmak lazim

Projeyi actiktan sonra kalici olarak bozuldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.