Şimdi Ara

Adobe Premiere İşlemci Yerine Ekran Kartı Kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle işlemcim i7 4790, ekran kartım Amd r7 370.

Premiere'de yeni proje açarken Mercury Playback Engine(OpenCL) seçili vaziyette, render denemesi yaptığım sırada işlemci ve ekran kartı kullanımına bakıyorum projenin başında ekran kartı kullanımını seçmeme rağmen render işlemciye yükleniyor, gpu kullanımı ise 1,2 aralıklarında geziyor yani çok az ekran kartı kullanımı oluyor.

Programda ekran kartının devreye girmesi için ne yapmalıyım? veya bu değerler normal midir ekran kartının maksimum katkısı bu kadar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resistancemetal -- 1 Eylül 2016; 16:15:29 >

• Anladım hocam ben premiere programına yeni başladım, deneme amaçlı render yaptım hatırladığım h264 seçiliydi. Birde farklı dosya türü seçerek denerim sağolun hocam. Zaten ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum. Rx 480 kartı ile premiere konusunda bilginiz var mı? Uyumluluk açısından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda oynayacağım için rx serisi düşündüm elimde ki kart hemen hemen gtx 950 seviyesinde rx serisi alsam peki beni premiere'de üzer mi? Ve ekran kartı belleğinin premire'de 4 veya 8 olması fark oluşturur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resistancemetal -- 2 Eylül 2016; 10:28:01 >
  • Anladım, tamamdır hocam verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.