Şimdi Ara

Adobe Premiere render sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
8.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim şöyle bir sorunum var, Adobe Premiere Pro'da render alırken %19 da donuyor. Aslında donmuyor ekteki fotoğraftaki gibi CPU kullanımı sıfıra düşüyor ve bellek doluyor sanırım. Windows ön bellek boyutunu 15 gb ye çıkardım gene sonuç aynı %19 a gelince duruyor ve bekliyor. Bu sorunun çözümünü bilen var mı acaba? Yaklaşık 7 gb civarı bir dosya çıkacak render sonunda.

Adobe Premiere render sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3n61n -- 12 Ekim 2014; 19:10:26 >

• 3n61n 3 kullanıcısına yanıt
    ram ile alakalı bir durum bu... ram yetmiyor veya program öyle algılıyor... 7 gb büyük bir şey değil normalde... hangi formatta export alıyorsun?
  • Sorun ram den kaynaklanmıyor sanırım, çünkü kullandığım plugindeki (RedGiant) efekleri kaldırınca sorun çıkmıyor. Yeniden yükledim plugini ama sorun devam ediyordu, efekleri silip tekrardan yaptım sorun çözüldü gibi. Gerçek renderi alınca yazarım tekrar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3n61n -- 5 Kasım 2014; 14:38:17 >
  • Merhaba,

Şöyle bir şekilde olayı hallettim; Renderin takılmasının sebebi tam takıldığı noktadaki videoda sorun olmasıymış. O yüzden ilk olarak parça parça render alarak hangi videolarda takıldığını buldum ve o videolardaki bütün efekleri silip aynılarını tekrar yaptım (plugin olarak yüklediğim Redgiant efekleri). Daha sonra render aşamasında direk 50 mb seçiyordum, onu da 41-51 arası olarak işaretledim. Böyle yapınca bir sorun olmadan render alabildim.
    Belki birisinin işine yarar diye ayrıntılı yazayım dedim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.