Merhaba. Adobe Premiere'de videoda işaretlemiş olduğum alandan timeline'a işaretlediğim yeri sürükle bırak yaptığımda video ve ses timeline ekleniyor. Aynı işlemi ikinci kez yaptığımda sadece video eklenmiyor ses eklenmiyor. Farklı yerleri işaretlesemde aynı sorun var. Ekte konuyla ilgili resim gönderdim. Yardımlarınızı bekliyorum.
Böyle anlamak zor ama sadece videoyu çekip bırakmış olabilirsiniz bir ihtimal. Sol taraftaki edit ekranının tam üstünden video parçasını tutup bırakırsanız yada virgül - nokta kısayollarını kullanırsanız video sesiyle gelmeli. Eğer değilse başka bir sorun olabilir.
Cevabın için teşekkür ederim. Fakat ne nokta ne virgül sesi eklemiyor. Sadece görüntü timeline'a ekleniyor.
başka videolar ve timelineda başka kanalları kullanıp denermisin?
Başka video ve formatlardada durum böyle
Ezbere konuşuyorum ama bazen codec sorunu olduğunda örneğin çoğu kez .mts uzantılı dosyalarda ses sorunu verir. Uzantıların nedir?
Uzantının ne olduğu önemli değil. Hepsinde aynı sorunu veriyor
Arkadaşlar sorunu bir başka sitede soruma verilen cevapla çözülmüş oldu. Çözüm timeline'de A1' kanalının Video kanalındaki gibi (V1) işaretli olması gerekiyormuş.
Ekteki resimde gösterdim.
Teşekkür ederim feylosoft
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melikli -- 4 Şubat 2016; 13:02:32 >
Doğru lakin ama aklıma bile gelmedi çünkü standart olarak orası hep açıktır. Bir müdahale olmadan değişmesi pek mümkün değil. Üstü tıklı olan layerde işlem olur çoğu durumda.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme