Şimdi Ara

Adobe ve bazı oyunlar için Tulpar Değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar , ana hedefim adobe after effects,premier pro gibi programları kullanmak ve bazı oyunları (Fifa serisi,red dead redemption 2,assassins creed serisi)
    akıcı şekilde oynamak istiyorum.
    Bütçem 8500 -9500 arası ancak bu pc için 10300 tl gibi bir para vermeye hazırım.https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t5-v20-1/

açıkcası rtx 2060 beni çok etkiliyor.Aklımda gtx 1650 li abra da var ama kararsızım.Msi aynı özellikleriyle daha pahalıya satılıyor.Excalibur veya diğer pc lere de açığım.

Bu paraya hedefim doğrultusunda bu pc alınır mı?Bu fiyatlara başka pcler önerir misiniz?Monster'a bu parayı vermekle hata mı yapıyorum diye içim içimi yiyor.Malum öğrenciyim. Teşekkür ederim :)

NOT:Eğer bu laptop olursa ilerde SSD takviyesi yapmayı da düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viceman -- 11 Haziran 2020; 22:7:11 >

• Tulpar T5 ve T7 v20 soğutması çok iyi sistemler, pişman ettirmez.
    Biraz aşağı inerseniz Tulpar T5 v19 var. Soğutması yan havalandırmalar olmadığı için bir tık daha düşük ama gene iyi bir sistem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdaa0 -- 12 Haziran 2020; 23:3:6 >

• asdaa0 kullanıcısına yanıt
    yorumunuz için teşekkür ederim.Dün tulpar t7 v20.2 modelini aldım 1 tb hdd eklettirdim.İlk oyuncu bilgisayarım Monster umarım pişman etmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.