Bildirim
Adore Mobilya Tek Kişilik Bazalı Karyola 2357TL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Puanı 1
-
120 cm gelmiş o kişi 90 diye almış -
Ilanda 90X190 yazmişlar ama Soru Cevplarda 127*90*207 cm
Orda bir yanlişlik var.
Galiba 120X190 Gönderiyorlar.
-
Fiyat daha yüksek görünüyor -
Geçenlerde masa aldım ve sonrasında da ofis koltuğu aldım. 30 desi üzerini Horoz Lojistik'e veriyorlar ve onlar da önce İstanbul'a ana dağıtım tesislerine oradan da teslimat iline gönderiyorlar. Teslimat süresi uzadıkça uzuyor. Ankara'dan Mersin'e normal kargoyla 2 günde gelecek paket için 1 hafta bekliyorum. -
trendyoldan geçenlerde ürün açıklamalarında ürün görsellerinde ürün detayında çift kapılı no frost olan buzdolabı aldım 2 hafta sonra tek kapılı statik buzdolabı olarak alakasız model geldi
yazık horoz lojsitik çalışanlarına valla dolabı getir götür yaptılar boş yere bunun gibi kaç tane mal gidip geliyor vakte yazık paraya yazık emeğe yazık
trendyol bitmiş ürün içeriğine bakan yok dikkat eden yok ürünü ilana koyuyorlar ama ne gönderecekleri hak getire soruya cevap yok
iademi alabildiğime şükrettim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 10 Eylül 2024; 20:59:22 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X