pff. nooblarla dolu bir video. oyunculuk mu istiyorsun al izle
hocam b.k atmak gibi anlama ama videodan hiçbir şey anlamadım.adama yaklaşıyorsun,yarı canını alana kadar savaşıyorsun sonra sahne değişiyor.tamamını izleyemedim o yüzden.
Videonun başında priestin maç kontrolünü nasıl değiştirdiğini gösteriyor. o leap of faithleri atmasa priest yenileceklerdi anlıyacağın. ayrıca hydra ve reckful gerisi yalan. adamların mindset olayıları iyi. odak noktaları çok geniş özellikle reckfulun bulunduğu takımın. zamanlamalar harika. kidney yemeden hemen önce gouge atması. magein blink atarken yine gouge atması. yine garroteun silenceı. çok iyi zamanda kullanıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: injection
quote:
Orijinalden alıntı: hellfire peninsula
quote:
Orijinalden alıntı: injection
pff. nooblarla dolu bir video. oyunculuk mu istiyorsun al izle
hocam b.k atmak gibi anlama ama videodan hiçbir şey anlamadım.adama yaklaşıyorsun,yarı canını alana kadar savaşıyorsun sonra sahne değişiyor.tamamını izleyemedim o yüzden.
wowda yenisin sanırım arena falan bilmiyorsun anlaşılan bunun başka açıklaması olamaz çünkü :D
şöyle söylim bu adamlar cata başlarında 3v3 arenada 117 win 3 lose ile 3100 rating yaptılar. videoda reckful'un oynayışını görebilirsin. PvP budur. pro oyuncu budur. üzerindeki iyi itemlarla bgye girip orda item kasmaya çalışan noobları ezmek pvp değil proluk hiç değil.
hayır hocam yeni değilim.wow classic zamanından bu yana oynuyorum.kredi kartı bulamadığım için bunca zamandır private oynamak zorunda kaldım.sadece oyunda o kadar çok kombinasyon,o kadar çok item,o kadar çok yaratık var ki belli başlıları hariç adlarını ezberleme gereği duymadım.ayrıca hiç arenaya girmedim o yüzden world pvp ve zaman zaman bgler dışında bilmem etmem.
ultima online değil bu 10 kişiyi peşine takıp dolandırasın. normalde rog warrior girsin beraber bırak kesmeyi tek atarlar stunlock da. iş arenaya gelince de orada olay takım arkadaşlarınını kalitesine ve onlarla iyi iletişime bakar. reckfull tamam iyi rog reklamını yapmış da o videoda yanındaki adam talbadar. bu adamalar oyuna full pvp ağırlıklı giren adamlar. macroları keybindları ui hepsi pvp için ayarlı. questle achievemt ile işleri yok. oyuna login olup tüm gün arena atınca 5 senedir böyle manyak işler çıkıyor ortaya. sen pve yapıosun gözler alışmış dot takibine healthbarlara bufflara dbm bigwigs barlarına. adamlar onun yerine haritada neler oluyor rakibin hamleleri neler onları takip etmeye geliştirmiş kendini. o yüzden sadece pvp yapan adamla genel wow oynayan adam arasında çok fark oluyor. bu adamların tek yaptığı pve heroic trinketleri almak için. onda da pvp yapar gibi girişiyorlar. hydra denilen adam raidde dünya eksikle oynuyor ama adam arenada rakip priest in fear ına dodge atıyor. yapacak bişey yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme