Şimdi Ara

Adsense bir türlü kabul etmıyor sitemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lütfen konuyu anlayan biri yardım ederse sevinirim sitemi açalı 3 ay oldu adsense ye kaç defa istek attım kabul etmedi siteme bakıp neden kabul etmedini anlayan biri cavaplarsa
    sevinirim sitem buhttp://www.bunlarbilgi.com/

Karşılama e-postamızda belirttiğimiz gibi, AdSense kodunu sitelerinize yerleştirmenizin ardından AdSense başvurunuz üzerinde ikinci bir inceleme gerçekleştiriyoruz.
    Bu incelemenin sonucunda, aşağıda belirtilen ihlaller nedeniyle hesabınızı onaylamadık:
    Başvurunuz, aşağıdaki nedenlerden dolayı kabul edilmemiştir
    Site, Google politikalarıyla uyumlu değil: Siteniz Google AdSense program politikaları veya Web Yöneticisi Kalite yönergeleri ile uyumlu olmadığı için, şu anda AdSense
    başvurunuzu onaylayamıyoruz. Hedefimiz, reklamverenlerimize zengin ve anlamlı içerik sağlayıp, organik trafik alan ve kullanıcılarımıza da iyi hedeflenmiş reklamlar
    göstermemize olanak veren siteler sunmaktır. Şu anda sitenizin bu ölçütleri karşılamadığını düşünüyoruz.@

• quote:

Siteniz Google AdSense program politikaları veya Web Yöneticisi Kalite yönergeleri ile uyumlu olmadığı için

Bu koşullara tam olarak uyuyor mu site?

Örneğin;

Herhangi bir orijinal içerik veya değer eklemeden, diğer sitelerin içeriğini kopyalayan ve yeniden yayınlayan siteler bu kriterleri karşılamaz.

Böyle bir durm var mı?
  • yok hocam kopyala yapıştır diyil yazıyı özgünleş tiriyorum makale özgünlük testi siteler var bilindik, onlarda test ediyorum
    100de100 özgündür diyor o şekilde paylaşım yapıyorum
  • Özgünlük senin sitendeyken mi yoksa sitene eklemeden önce mi %100 özgün diyor.

Kendi elinizle yapılmayan her içerik kopyala yapıştırdır. Özgün değil.
  • Bir ara sanırım türkçe dil kütüphanesi kullanan bir kişi Makale özgünleştirme scripti yapıp satıyordu, aslında scriptin tek yaptığı kelimeleri eş değer anlamlıları ile değiştirmekten ibaretti, yinede bilincsiz vatandaşlarımız sayesinde tuttu ve satıldı. Örneğin cümle içerisindeki; "kötü" kelimesini "vasat" kelimesi lie değiştiriyor du, bunun gibi bul ve değiştir işleminden geçiyordu, belki başka işlemlerde yapıyordu ? Ama kısaca özet buydu.
  • Haber ajanslarından ücretle alınan haberlerin paylaşımı da mı böyledir. AYnı sorun ben de de var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.