Şimdi Ara

Adsense İçin İngilizce İçerikli Web Sitesi Kurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Küçük çapta bir internet sitem varken dönemsel olarak iyi getiri sağlamaya başlayınca konunun üzerine eğilmeye başladım.

Yaptığım araştırmada İngilizce içerikli sitelerin adsense konusunda daha şanslı olduğunu öğrendim. Bunun için 2 neden var:

1) İngilizce içerikli sitelerde yayınlanan reklamların tıklama başına maliyeti daha yüksek olduğundan Türkçe içerikli sitede ortalama 30-40 kuruş olan gelir İngilizce içerikte 1 tl civarında oluyor.

2) Türkçe içerikli sitenin potansiyel ziyaretçisi 70 milyonken İngilizce içerikli sitenin potansiyeli 2 milyar kişi.

Bu iki unsurun farkına varınca http://www.autonotomy.com isimli oto inceleme sitesini hazırlamaya başladım.

Araştırmalarım sırasında İngilizce içerik hazırlayabilmek için var olan makale ve diğer yazıların özgün olabilmesi için kullanılan spin article siteleri olduğunu gördüm. Bu sitelere var olan yazıları yükleyerek cümleleri takla attırabiliyorsunuz. Böylece yazı özgün bir hale geliyor.

Konu dikkate değer bir konu olduğu için buraya yazma gereği duydum. Konu ile iligilenenler var ise buradan elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Konu ile iligli daha derin bilgisi olanlarında bilgilerini paylaşmaları bizi aydınlatacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykaraoglu -- 9 Haziran 2021; 12:2:43 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.