Şimdi Ara

adsense konusunda acil yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar gecen sene youtubeden para kazanmak amaci ile adsense hesabi actim.ama fazla ugrasmadim simdi kendime haber sitesi ve mobil uygulama yaptim.ama web siteme adsense reklamlari koyamiyom.reklam kodu olusturuyom site ekliyorum ama reklam cikmiyo.simdi iki sorum var

1-youtube ve web sitesi icin adsense farkediyomu
    2-adsense reklam kodlarinin calismasi icin siteyi adsenseye ekleme gibi bir sey varmi?millet adsenseye kabil ettirme flan dio ama ben youtibe icin direk acmistim Yardimci olursaniz sevinirim.bu arada adbob mobil uygula reklamlari adsensede birikiyo parasi onda sikinti yok

Birde adsense alternatifi en iyi reklam portali hangisidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Youtube ile açılan Adsense hesabı "barındırılan içerik" için adsense hesabıdır. Dolayısıyla Youtube için oluşturulmuş olan reklam kodunu web sitenize koysanız da reklam çıkmaz. Ama bir yol var...

Reklamların web sitenizde yada mobil uygulamanızda çıkmasını istiyorsanız. Web sitenizi Adsenseye kabul ettirmelisiniz. (Not : Web siteniz Adsense kurallarına uygun değilse asla kabul etmezler) ... Bunu yapmak için şu adımları takip etmelisin :

1 ) Dişli simgesini tıklayın ve Ayarlar'ı seçin.
    2 ) Kenar çubuğunda Erişim ve yetkilendirme'yi tıklayın.
    3 ) "Diğer web sitelerinde reklam göster" bölümünde, reklam göstermeyi planladığınız sitenin URL'sini girin.
    Gönder'i tıklayın.
    4 ) Son olarak, AdSense reklam kodunu yukarıda belirttiğiniz URL'de trafik alan bir sayfaya uygulamanız gerekir.

Tüm bunlardan sonra Adsense web sitenizi denetleyecek ve kabul ederse 5 gün içinde size bildirecektir. hafta sonuna denk gelirse bir iki gün daha bu süreç uazayabilir.

Tüyo : Web sitenize Adsense hesabını kabul ettirmeyi kolaylaştırmak istiyorsanız. Reklam kodunu sadece web sitenizin ana sayfasına koyun ve diğer sayfalara adsense kodunu eklemeyin. Bu tüyo da benden size olsun.

• ditaenkel D kullanıcısına yanıt
    kardeşim bilgiler için sağol.
    ben bu adsense hesabına mobil uygulamam için adbob reklamlarını gönderdim zaten.adbobda bir sıkıntı yok.dediğiniz işlemleri yaptım ama yinede reklam çıkmadı? onaylanmadan reklamlar gözükmüyormu?

en kısa yol olarak aynı pcden bir akrabam adıne adsense açıp site için başvursam nasıl olur?
  • kendi adsensenden de reklamlar gözükür arkadaşına gerek yok ama web sitenin onaylanması gerekecek. bir tane web site onaylatırsan diğer ekleyeceğin web siteleri için artık onay almana gerek kalmayacak o yüzden onaylatabileceğin bir web site işini görür. onaylattıktan sonra diğer web sitelere de kodu koyarsın orda da görünürler. Senin sorunun içerik için adsense hesabının aktif olmaması sorunudur. Aktıf olması için bir web site onaylatmak zorundasın.
    kardeşim şuan kod alıp ekliyorum fakat reklamlar gözükmüyor? :)
    Kendi web sitenizde reklam gösterme isteğinizin yerine getirilmesi için, reklam kodunuwww.bucakmedya.com adresindeki siteye uygulamanız gerekir. Yeni sürüme geçme isteğiniz yalnızca, reklam kodunuz söz konusu alanda gösterimler elde ettiğinde incelenebilir. böyle bir yazı geldi kardeşim??
  • reklamlar hemen gözükmezler adsenseye kabul etme aşamaları var onlardan 2. aşamayı geçersen reklamlar gözükür. oradaki nota bakma sen. sen sadece kodu sayfana koy ve kabul edilmeyi bekle. zaten kabul edilirse sana mail gelir. edilmesse de gelir. oradan anlarsın. en geç 6 gün içinde reklam gözükmemişse kabul olmamıştır. bir daha başvuru yapmalısın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.