Bildirim
Adsl Adil Kotası Kaldırılsın /arttırılsın imza kampanyası (3. sayfa)
adidas TERREX ANYLANDER R.RDY Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKXSV2QW
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hayrına up 50 gb veri benim değil download her ay yaptığım upload miktarından bile az
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hardware.Software.Gokhan
quote:
Orijinalden alıntı: Katarinanın Ultisi
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Katarinanın Ultisi
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Lentus
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.
quote:
Adil kullanım kotası olmayan tarifeler var onlardan alın
Aylık 150 lira internete mi vericez?
E arkadaş her şeyin bi fiyatı var. Ferrariye binen adam 1 milyon dolar arabaya mı verilir gidip şahin aliyim mi diyo ?
50 gb adil bir kotamıdır 75 gb da adil kotalı olmamalı demiyorum fakat farkettiysen orada kaldırılmasından ziyade 500gb en azından olmalı? Ben zaten tv hizmetini bile internetten alıyorum evimde 4tane bilgisayar var updatelerini aldığım zamanda ayda sadece 10gb tutuyor online derslerim var farzediyorum ayda 10gbda o internette surf yapıyorum video izliyorum 20gbda o iptv de her ay 40gb yiyor. Ders tekrarları 10gb kitap indirmeydi sunulardı sosyal medyaydı. 10gb steam üzerinden yeni aldığım oyun 20gb ve oyun updateleri 20gb ve bir çok saymadığım olay iste 100 gb dersek
200gb akk en azından karşlıyor bunu sağlasınlar
10+10+20+10+10+20+20
en basiti bu.
Canımın içi 200gb yetiyosa adamlar sınırsız satamazlar dimi ? 75gb yetmeyen sınırsız alsın istiyolar.
Bence saçma sapan adil kullanım kampanyası yapıcağınıza avrupada 5-10 dolar olan internetin türkiyede niye 10 katı pahalı olduğunu sorgulayın. Gerisi gelir.
Öncelikle telafuza dikkat ediniz. 2. Olarak biz fiyat karşılığında aldığımız hizmeti zaten eleştirmiş oluyoruz. Konuyu basit düşünmeyin.
Hocam Bunun Nedeni TTNET in Devlet Kurumu Haline Gelmesi Bunun Yüzünden Mecburen Super Online vb de TTNET ten alıyor Yapıyı Bu Yüzden Onalrda İndirim Vb Yi Sınırlar İçerisinde Yapıyor
Burda İmza Toplamak Vb Fazla İşe Yaramaz Adamlar Bu İşim Tekeliyiz Zaten Daha Fazla Nasıl Kazıgı Sokabiliriz xD
Diye Düşünüyor
Ama Bak Şöyle Bi 3k 4k kişi abonelikten çıksın neler oluyor
YOLUNMAYALIM YOLDURMAYALIM
En Azından 5mbps olmalı hız
TTNET tek eli değil ilk önce araştırmalısın kardeşim. Superonline alt yapısı var turknet alt yapısı var bir araştır ondan sonra gül ayrıca diğer arkadaşlar lütfen hiç birşey çıkmaz gibi düşüncedelerse zaten biz bu işe başlamadan kaybetmişizdir. Siz ve sizin gibi düşünen insanlar yüzünden zaten bu haldeyiz kimse kusuruma bakmasın ama bu böyle.
Haklısın Ama Adamlar Unursamıyor Bile Daha Bımüyük Şeyker Yapmalıyız Mesela Burdan Avukat Yada Başka Biri Metin Yazsın Herkes BTK Yada TTNETE Yollasın
Gönderdiğim postlara bakarsanız şayet bu imza kampanyasının sonucunda yapılacak işlemler bunlardır. Herşey aşama aşama ilerlenmeli basamakları tek tek atıyoruz birden çıkmaya kalkarsak başarısız oluruz.
Tamam Hocam İmza Attım Başarılar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
imza attım 2-3 arkadaşa da attırdım + hayrına up. -
Akk ilk çıktığında yapılmıştı imza kampanyası. Sonuç ortada boşuna uğraşmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Destekliyorum!, Telefonlar, tabletler wifi bağlı, akk çok çabuk doluyor, eyvallah dolsun ama hız 3 mbps yapıyorsunuz 3-4 cihaz nası bu hızı kullanacak abi ? biri mantıklı açıklama yapsın ! -
quote:
Orijinalden alıntı: emrEvo8
quote:
Orijinalden alıntı: zQrba
Kaldırılma değilde arttırılmalı, kaldırma ihtimali yok diye düşünüyorum zaten ttnet 16 mbit yaptı bildiğim kadarıyla bütün tarifeleri. Ya 5 mbit olsun yada 100 gb akk olsun diye düşünüyorum. Artık internette resim, video kalitesi arttı ee haliyle boyutlarda arttı. Kendilerinin servisi olan playstore ile oyun satın alıp steamden indiriyoruz oyunlarda 30 gbtan aşağı değil
Artırılmalı ne demek ya? Verdikleri hizmet yerlerde zaten. Her sene milyarlarca lira kâr ediyorlar. İnternette resim, video boyutları arttıysa onlar da hizmetin kalitesini artırmak zorunda. Teknoloji hizmetleri normalde gittikçe ucuzlar, bu adamlar utanmadan zam yapıyor, bir de saçma sapan sınırlamalar getiriyorlar.
Bende isterim komple kaldırılsın ama sınırsız yapacaklarını hiç sanmıyorum. Yoksa bende memnun değilim ayın 10unundan sonra 300 kb ile takılmaktan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İstanbul'un orta yerinde 16 mbps lik internetimi altyapı olmadığından 8 mbps de kullanıyorum ve üstüne ayin ortasında akk yiyorum 2 film izlesen bitiyor zaten
3 telefon, 3 bilgisayar, 3 kişi. 150GB yapsınlar en azından. Hız düşecekse de 6-7 Mbps olmalı artık. Saatte 1GB neyin adilliği? Adil kullanım adilikten başka bir şey değil. Madem adil, o zaman kaç Mbps internetimiz varsa onun en az 4 katı GB akn ve en fazla 3'te birine düşecek şekilde yeniden ayarlanması lazım. 16Mbps de 3 Mbps, 100Mbps de 3 Mbps. Adil mi? Hiç sanmıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firaristt -- 30 Kasım 2014; 20:26:59 >
3000 imza olduk desteğe devam edelim lütfen teşekkürler -
Hayrına up
Sadece AKN kalksın ya da sınır kalkmasının yanı sıra artık upload hızları da artmalı. Ben sabahtan beri 3 küsur GB'lık nişan videosunu yükleyip tanıdıklarıma göndericem. Sabah 8'den beri şu ana kadar 1.52 GB yükledi.
AKN konusu ise 4G'den sonra daha net fikir sahibi olacağız, eğer 1 GB kota 50 Mbps hız derlerse bu TTNet'i etkilemeyeceği için AKN'in artması mümkün değil. Ama bende AKN'in kalkmasını istiyorum 75 GB kotam olmasına rağmen en az kullanmışlığım 83 GB. Evde 2 cep telefonu, 2 bilgisayar, 1 tablet var. Sadece bunların güncellemeleriyle zaten havadan 40 - 50 GB gidiyor. -
up -
Up
Destek+Up -
upload hızının 796kbps olarak verildiği , hat iyileştirilmesi yerine hattınız desteklemiyor o yüzden hızınız düşük denilen bir ülkede AKN 'yi kaldıracak, günlük yapacak ya da kotasını arttıracak zihniyette yönetici ve yönetici grubu göremiyorum maalesef. Gördüğüm tek şey cebini düşünen kullanıcıyı daha fazla nasıl kazıklarız diyen patronlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 1 Aralık 2014; 12:34:38 > -
Attım imzayı up
bu ülkede ne zaman milletin istediği oldu ki varsa yoksa şirketler.
up
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X