Şimdi Ara

ADSL BAĞLANTIDA AÇILMAYAN SİTELER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben ADSL kullanmaya yeni başladım. Ancak daha ilk günden sorunla karşılaşıyorum. ADSL bağlantısı ile normalde girdiğim sitelere giriş yapamıyorum, örneğin hotmail açılmıyor, msn'nin sitelerine bağlanamıyorum. Nedeni nedir? bilen varsa yardım ve bunu çözebilirmiyiz?

Teşekkür...

• merhaba arkadaşım. bunun 2 nedeni olabilir.

1. si tesadüf denk gelmiştir aslında adsl masumdur ki pek sanmam :)

2. si güncel DNs ler kullanmıyor olabilirsin. bulunduğun yerin güncel DNs lerini 444 0 375 den öğren yada forumda dediğin sitelere sorunsuz giren ve senle aynı bölgeden olan bir arkadaştan öğren ..

Teşekkürederim, iyi çalışmalar ..
  • sana kolay bir yol söyliim giremediğin siteleri google da aratıp önbellekteki sayfayı yüklet daha sonra o sayfa üzerinden anasayfa vb gibi linkleri dene açılmayan sitelerin kolayca açılır hale geleceğini görürsün.
  • bende de oluyor bu sorun ve sormat istiyor .. ama sen yinede bu sorunu kendi yöntemlerinle çözmeye çalış ..
    ad-aware kullana avast kullan bi
  • dostum dns numaralarını girmediysen eğer o yüzden olabiilir.

dns numaraları

212.175.64.9

212.175.64.10

212.156.2.70

212.156.4.10

212.156.4.6
  • nedir bu dns olayi bi aciklasanaa
  • modem ayarlarından dns -leri otomatik yap daha sonra modem logalrından dns adreslerini bulup ay ayarlarında dns bölümüne gir bi dene olmazsa bağlantı ayarlarını otomatik olacak şekilde yapılandır bi de öyle dene
  • dostum ekteki resimde bakarsın. ethernet özelliklerinde girip yazacaksın..

senin yaşadığın sorunu çözer diye düşünüyorum..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.