Bildirim
ADSL BAĞLANTIDA AÇILMAYAN SİTELER
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
merhaba arkadaşım. bunun 2 nedeni olabilir.
1. si tesadüf denk gelmiştir aslında adsl masumdur ki pek sanmam :)
2. si güncel DNs ler kullanmıyor olabilirsin. bulunduğun yerin güncel DNs lerini 444 0 375 den öğren yada forumda dediğin sitelere sorunsuz giren ve senle aynı bölgeden olan bir arkadaştan öğren ..
Teşekkürederim, iyi çalışmalar .. -
sana kolay bir yol söyliim giremediğin siteleri google da aratıp önbellekteki sayfayı yüklet daha sonra o sayfa üzerinden anasayfa vb gibi linkleri dene açılmayan sitelerin kolayca açılır hale geleceğini görürsün. -
bende de oluyor bu sorun ve sormat istiyor .. ama sen yinede bu sorunu kendi yöntemlerinle çözmeye çalış ..
ad-aware kullana avast kullan bi -
dostum dns numaralarını girmediysen eğer o yüzden olabiilir.
dns numaraları
212.175.64.9
212.175.64.10
212.156.2.70
212.156.4.10
212.156.4.6 -
nedir bu dns olayi bi aciklasanaa -
modem ayarlarından dns -leri otomatik yap daha sonra modem logalrından dns adreslerini bulup ay ayarlarında dns bölümüne gir bi dene olmazsa bağlantı ayarlarını otomatik olacak şekilde yapılandır bi de öyle dene -
dostum ekteki resimde bakarsın. ethernet özelliklerinde girip yazacaksın..
senin yaşadığın sorunu çözer diye düşünüyorum..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X