Şimdi Ara

ADSL bağlantım sık sık kopuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1mbps limitsiz bağlanıyorum telekomun verdiği 1port ethernet kablosuz(pikatel airmax 101) modemi kullanıyorum DSL gösterge ışığı her saat 1-2 defa flash yapıyor ve bağlantı kopuyor ama 5-10 dakkada tekrar bağlanıyor ve sürekli yanıyor.

modemin bağlantısını ethernet kablosunu çektiğim zamanda bir süre sonra DSL göstergesi flash yapıyor bağlantı kopuyor sonra tekrar bağlanıyor yani bağlantının kopması pcden kaynaklanmıyor

aboneliğimi geçen ay yaptırdım telekomdan hat bağlamaya gelen tekniker apartmanın kutusundan 2 kablo ucu çıkardı yarım metre bende 20 metre kablo aldım elimle bağladım diğer ucunuda direk modeme çektim acaba bu 20 metrelik kabloyu direk apartmanın kutusunamı çekmeliyim biraz uğraştım ama kutuyu tam açamadım elektrikçi getiriyim ama işe yarayacaksa bağlantım neden sakat sürekli kopuveriyor?

bu yazıyı yazarken bile bağlantım koptu geri bağlandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karpuz kıran -- 10 Şubat 2008; 19:13:09 >

• evet zor bela dün gece arıza kaydı yaptırdım 4440375 numaradan bugun öğlen saat 2 gibi bir ara hat kesildi sonra bağlandı ve hala hiç kesilmedi galiba hallettiler telekomcular :)
  • Arkadaşım ben Denizli de yaşıyorum bazen kopuyor internet dert etme yada TTkom mu ara söyle. Bendede Senin dediğin marka ADSL modemden vardı(Pikatel), ben şimdi AirTies RT-103 ADSL modem aldım sorun yine aynı idi değişen bişi olmadı, fakat geçen gün 4440375 TTnet te başvuru yaptım galiba halloldu gibi şuan için bağlantıda sorun yok gibi düşme yok,, hayırlısı bakalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.