Şimdi Ara

Adsl en düşük hız 512 olacak artı kaçarı yok demek ki bu sitede haberi çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben asparagas şeyleri haber yapmam internetten anlayan arkadaşlarda bilir ki türkinternet.com türkiyedeki internet olaylarının resmi gazetesi gibidir şuana kadar 512 hız olayına inanmadım iç ama bu siteye olan güveninmeden dolayı böyle bir topic açtım tabiki bu kadar topic açıldıktan sonra benim ne düşünceyle topic ği açtığım hiç düşünülmez ben hayneden msg atan diğerlerinden biriyim bu zamana kadar ki haberlerden daha değerlidir bu sitede okuduğunuz haber illa tarih istiyosunuz ben bu olayın kesinliğini müjdelemek istemiştim acaip uyuz oldum ya sa kapatsınlar sayfayı türkinternet.com destekli haber yazdım buraya 5 para etmez demek ki

• İNŞALLAH 512 OLUNCA SORUN ÇIKMAZ....
  • oooff oooooffff
  • her geçiş döneminde olduğu gibi sancı yaşanmakta.512 ye geçince bu sefer 1024 muhabbeti hortlar bu böle ksıır bi döngü.
  • yaw olacak merak etmeyin 512 de 1024 de
  • quote:

Orjinalden alıntı: undsoul

ben asparagas şeyleri haber yapmam internetten anlayan arkadaşlarda bilir ki türkinternet.com türkiyedeki internet olaylarının resmi gazetesi gibidir şuana kadar 512 hız olayına inanmadım iç ama bu siteye olan güveninmeden dolayı böyle bir topic açtım tabiki bu kadar topic açıldıktan sonra benim ne düşünceyle topic ği açtığım hiç düşünülmez ben hayneden msg atan diğerlerinden biriyim bu zamana kadar ki haberlerden daha değerlidir bu sitede okuduğunuz haber illa tarih istiyosunuz ben bu olayın kesinliğini müjdelemek istemiştim acaip uyuz oldum ya sa kapatsınlar sayfayı türkinternet.com destekli haber yazdım buraya 5 para etmez demek ki

dostum takma kafana senin topic diğerlerine göre süper

• yoksa 512 mi oluyo :D
  • Eline saglık bu kaynak saglam ve güvenilir bir kaynaktır.Bilen bilir...
    quote:

Orjinalden alıntı: undsoul

ben asparagas şeyleri haber yapmam internetten anlayan arkadaşlarda bilir ki türkinternet.com türkiyedeki internet olaylarının resmi gazetesi gibidir şuana kadar 512 hız olayına inanmadım iç ama bu siteye olan güveninmeden dolayı böyle bir topic açtım tabiki bu kadar topic açıldıktan sonra benim ne düşünceyle topic ği açtığım hiç düşünülmez ben hayneden msg atan diğerlerinden biriyim bu zamana kadar ki haberlerden daha değerlidir bu sitede okuduğunuz haber illa tarih istiyosunuz ben bu olayın kesinliğini müjdelemek istemiştim acaip uyuz oldum ya sa kapatsınlar sayfayı türkinternet.com destekli haber yazdım buraya 5 para etmez demek ki

• kaynak güvenelir ben de bu sitede yazisi cikana kadar olaya inanmamistim ama hafiften inanmaya basladim
  • ewet güzel günler yakındır
  • o haber uydurma, byte yayından kaldırdı bile, turk.interntteki haberde ise 512 ye çıkacağı söyleniyor ancak tarih verilmiyor, işallah demekten başka bişey yapamıyoruz, yada +50YTL verebiliriz tabi
  • Haber bu kaynakta tarih verilmemekle beraber hala duruyorhttp://turk.internet.com/haber/yazigoster.php3?yaziid=12211 ciddi bir haber sitesidir ve bu sitede kaynak olarak NTV gösterilmiyor.
  • biri olcak diyo biri olmicak bizde napcamızı sasırdık beklemekten baska caremiz yoq...
  • [Deleted by Admins]
  • En Kısa Zamanda Faal Olacakmış
  • 1 nisan gel artık
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.