Şimdi Ara

ADSL faturası geldi, bu fatura normal mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    neyse anlayan anlamıştır sanırım, sakın 169 u arayıp bu nerenin numarasıymış diye bakmaya çalışmayın
    şahsen ben denedim(allah mı yazdırdı falan diye...:)) HİÇBİRYERİN numarası arkadaşlar
    zaten telefonu da kendisi açıyor, yani HİÇKİMSE...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mafaky

Bakın, ben izah edeyim. Siz, ADSL'imi bir ay önce bağlattım dediğinize göre, bu işlemin 20 Eylül'de yapıldığını kabul ediyorum; daha doğrusu ADSL hattınızın 20 Eylül'de aktive olduğunu... Sözleşmeyi Türk Telekom'da herhalde bu tarihin, en iyi ihtimalle, birkaç gün öncesinde yani 15 Eylül gibi imzalamış olmalısınız. Telekom, ücretlendirmeye maalesef sözleşme tarihini esas alarak başlıyor.

Size gelen Fatura, herhalde Ekim'in 25-28'i arası ödemeli ve 121 Milyon TL olarak gelmiş...

Faturanız'daki 1. 36 Milyon (ki buna %15 ÖİV ve %18 KDV ilave ederseniz, yani 36 M x 1.15 x 1.18 yaparsanız, 49 Milyon'a ulaşırsınız) bir kereye mahsus alınan kurulum bedeli (port ücreti)'dir.
    2. 36 Milyon (ki buna da %15 ÖİV ve %18 KDV ilave ederseniz yine 49 Milyona ulaşırsınız), Ekim 2004 ayına ait 128k kullanım bedelidir. Son olarak "Fatura Edilmemiş Borç" adı altındaki 17 Milyon'a %15 ÖİV ve %18 KDV ilave edilerek varılacak 23 Milyon TL de Eylül ayında sözleşme imzaladığınız tarih ile Eylül 2004 sonu arasındaki 128k kullanım bedelidir. Böylece 49M + 49M + 23M = 121 M.

Bundan sonra size gelecek olan ve herhalde Kasım 25-28'i arasında ödemeli olacak Fatura ÖİV ve KDV dahil olarak 49 Milyon olarak gelecektir ve bu da Kasım 2004 128k kullanım bedeli karşılığı olacaktır...

+1

• quote:

Orjinalden alıntı: eserburak

quote:

Orjinalden alıntı: ZAFERCAN

quote:

Orjinalden alıntı: mmengi

Ya bende 163 ten öğrendim 145 milyon diyor ilk faturam bu,fatura elime ulaşmadı ama bende tam 1 aylıktı ne iş anlamadım.

163 ten nasıl öğrenebiliriz ??? 163 sonra hangi nolar tuşlanacak.

Bana kalırsa sen 169 u falan bir kenara bırak ve türktelekom un sitesine girip bak.

169 neyin nesi telekomun neresine girecez bu iki benim sorumun cevabı bu değil ER eserburak bilmiyorsan birşey yazmana gerek yok. buraya

• ben 99 milyon 750 bin lira ödedim işin garibi ben sözleşmeyi 29 eylülde imzaladım faturanın son ödeme tarihi 26 ekim görünüyor. yani 1 ay bile dolmadan anlayan varsa beri gelsin bu ne perhiz ne bu turşu
  • quote:

Orjinalden alıntı: hp640c

ben 99 milyon 750 bin lira ödedim işin garibi ben sözleşmeyi 29 eylülde imzaladım faturanın son ödeme tarihi 26 ekim görünüyor. yani 1 ay bile dolmadan anlayan varsa beri gelsin bu ne perhiz ne bu turşu

49 milyonu 30 a böl çıkanı +(49+49) =99milyon küsür eder. bu kadar basit neyin hesbını yapıyor bu millet anlamadım telekom hiç yaş yere yatarmı bu kadarcık hesabı da yapamazsanız eğer gidin köprüden atlayın

• quote:

quote:

ben 99 milyon 750 bin lira ödedim işin garibi ben sözleşmeyi 29 eylülde imzaladım faturanın son ödeme tarihi 26 ekim görünüyor. yani 1 ay bile dolmadan anlayan varsa beri gelsin bu ne perhiz ne bu turşu

49 milyonu 30 a böl çıkanı +(49+49) =99milyon küsür eder. bu kadar basit neyin hesbını yapıyor bu millet anlamadım telekom hiç yaş yere yatarmı bu kadarcık hesabı da yapamazsanız eğer gidin köprüden atlayın

Yazıyı okumadın mı kardeş faturaya deil itiraz. DAHA BİR AY OLMAMIŞ SÖZLEŞME İMZALAYALI SON ÖDEME TARİHİ NASIL 26 EKİM OLUR bari peşin alsalardı o zaman. telekomdaki teyze bana bir ay sonra fatura gelir demişti. bu ne acele?? kaçıyomuyuz .na k.ym ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hp640c -- 8 Kasım 2004, 19:06:09 >

• quote:

quote:

quote:

Yazıyı okumadın mı kardeş faturaya deil itiraz. DAHA BİR AY OLMAMIŞ SÖZLEŞME İMZALAYALI SON ÖDEME TARİHİ NASIL 26 EKİM OLUR bari peşin alsalardı o zaman. telekomdaki teyze bana bir ay sonra fatura gelir demişti. bu ne acele?? kaçıyomuyuz .na k.ym ?

bende 8 ekimde imzaladım bu ay gelmesi lazım faturanın arkadaşım 28 eylülde imzaladı ekim 26 tarihli fatura geldi ve ödedi
    bunda şaşılacak birşey yok yapılan hesapta gayet doğru adamlar o kadarda cahil görünmüyorlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: mafaky

Bakın, ben izah edeyim. Siz, ADSL'imi bir ay önce bağlattım dediğinize göre, bu işlemin 20 Eylül'de yapıldığını kabul ediyorum; daha doğrusu ADSL hattınızın 20 Eylül'de aktive olduğunu... Sözleşmeyi Türk Telekom'da herhalde bu tarihin, en iyi ihtimalle, birkaç gün öncesinde yani 15 Eylül gibi imzalamış olmalısınız. Telekom, ücretlendirmeye maalesef sözleşme tarihini esas alarak başlıyor.

Size gelen Fatura, herhalde Ekim'in 25-28'i arası ödemeli ve 121 Milyon TL olarak gelmiş...

Faturanız'daki 1. 36 Milyon (ki buna %15 ÖİV ve %18 KDV ilave ederseniz, yani 36 M x 1.15 x 1.18 yaparsanız, 49 Milyon'a ulaşırsınız) bir kereye mahsus alınan kurulum bedeli (port ücreti)'dir.
    2. 36 Milyon (ki buna da %15 ÖİV ve %18 KDV ilave ederseniz yine 49 Milyona ulaşırsınız), Ekim 2004 ayına ait 128k kullanım bedelidir. Son olarak "Fatura Edilmemiş Borç" adı altındaki 17 Milyon'a %15 ÖİV ve %18 KDV ilave edilerek varılacak 23 Milyon TL de Eylül ayında sözleşme imzaladığınız tarih ile Eylül 2004 sonu arasındaki 128k kullanım bedelidir. Böylece 49M + 49M + 23M = 121 M.

Bundan sonra size gelecek olan ve herhalde Kasım 25-28'i arasında ödemeli olacak Fatura ÖİV ve KDV dahil olarak 49 Milyon olarak gelecektir ve bu da Kasım 2004 128k kullanım bedeli karşılığı olacaktır...

• Arkadaşlar ben yarın sözleşmeyi imzalayacağım...

Peki benim fatura da çok gelecek gibi duruyor mu?

28 Aralık iyi bir tarih olur mu?? :) Yoksa biraz daha bekliyim mi ilk faturanın daha az gelmesi için?
  • Fatura normal ilk ödemeye mahsus katlancan.
  • quote:

quote:

quote:

YAZIYI OKUDUM KARDEŞ ARKADAŞ 29 EYLÜLDE İMZALAMIŞ SÖZLEŞMEYİ EYLÜLDEN İKİ GÜN VE EKİM FATURASINIDA KOYDUN MU HESAP ORTADA SEN BİRAZ MATEMATİK KURSU FALAN AL Bİ YERDEN

• 163 ü aradım telefon faturasını sordum borç yok diyor e ben bir sürü yerle konuştum nasıl oluyor ben bi de adsl faturasını nasıl soracam bide ben (bağlantı ücreti + ilk ay faturası) ödemiyecem adsl promosyonundan yararlanmıştım. 12 aralıkta bağlandım.
  • valla kardeş bizde ilk bağlattığımızda 300 küsur fatura beklerken 600 küsur gelmişti itiraz ettik ama paşa paşa ödettirdiler telekomun işleri işte geçmiş olsun allah beterinden korusun ne diyyim
  • 28
    quote:

Orjinalden alıntı: Daichi

Arkadaşlar ben yarın sözleşmeyi imzalayacağım...

28 Aralık iyi bir tarih olur mu?? :) Yoksa biraz daha bekliyim mi ilk faturanın daha az gelmesi için?

evet bu tarihler telekoma abone olmak için kıyak bi tariih

bende dahil bi çok arkadaşımdan 3-4 günlük ücret tahsil edilmemişti. tabi telekom bu ne yapacağı belli olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CiNaRKsK -- 28 Aralık 2004, 14:37:26 >
  • Bekle 3 ocakta abone ol daha iyi hem ucuzlayacak mış telekomdan biri dedi o da olacak mış arkadaşları bekle demiş
    quote:

Orjinalden alıntı: CiNaRKsK

28
    quote:

Orjinalden alıntı: Daichi

Arkadaşlar ben yarın sözleşmeyi imzalayacağım...

evet bu tarihler telekoma abone olmak için kıyak bi tariih

bende dahil bi çok arkadaşımdan 3-4 günlük ücret tahsil edilmemişti. tabi telekom bu ne yapacağı belli olmaz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.