Şimdi Ara

ADSL Hat Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Airties RT 102 Marka modem kullanmaktayım . Evimde bir dizüstü bi tane masaüstü bilgisayar mevcut , dizüstü bilgisayara modemi bağlarsam hiçbir sorun olmadan bağlanmaktayım . Fakat masaüstüne bağladığım zaman pc acınca modemdeki adsl ışığı sönüyor ve tekrar sabitleniyor belli bi süre sonra , aslında o kadar da önemli bir sorun değil fakat normal internetteykende bu sorun devam edebiliyor , örneğin 100mb dosya indirirken 60. mb da adsl sinyal kopunca haliyle sinirleniyor insan , bu sorun için yeni bir ethernet kartı aldım pc ye fakat nafile sorun devam etmekte . Çözüm önerilerinizi bekliyorum , Saygılar

Not: Pc Format atalı bir hafta oldu , sorun ise yaklaşık 1 aydır devam ediyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canergs1905 -- 25 Aralık 2007; 18:26:08 >

• kerdesim laptopuda masa üstü pc yide modemın ayarlarını hiç değiştirmeden mi baglıyorsun ? yoksa telefon kablosunu filan değiştiroyrmusun
  • yok hicbir ayar değiştirmiyorum ikisinde de modemin icinden cıkan hızlı kurulum cd si yüklü , ethernet kablosunu cıkartıp laptopa bağlıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: canergs1905

yok hicbir ayar değiştirmiyorum ikisinde de modemin icinden cıkan hızlı kurulum cd si yüklü , ethernet kablosunu cıkartıp laptopa bağlıyorum

bilgisayardan hızlı kurlumu kaldırrr ! o da kasar.
    onn yerine modemın ıcıne ayar kaydetsene program kullanmana gerek yok. programlar hem masaüstünü hemde dizüstünü kasar. modemin icine sifreleri kaydet ondan sora dene
  • şu an yüklü değil zaten ama yine kopmalar devam ediyor
  • ağ bağlantısında kopma oluyormu ?
    ip özelliklerinden el ile ip vemeyi denesen ??
    birde bilgisayarda dosya paylaşım programları varsa onları kaldırmayı dene.

birde dosyalarının tam olarak inmesini istiyorsan download programı kullanmalısın flahsget veya orbit gibi onlar bağlantı koptugunda işlemi durdurur gelınce yine devam eder.

windowsun programı devam edemez.
  • Sabit ip almayı denedim , birşey değişmedi , herhangi bi dosya paylaşım programı yok , sorunum dosya indirmenin kesilmesi değil online oyun oynuyorum sürekli dc problemi yaşıyorum
  • abi ne diiy görmeden olmaz bilrsin bir noktadan sora akan sular duruyor anlatılamayacak seyler oluyor. bakmam lazım diyecem ama ben taaa kütahya*simavdayım :D değişik şeyler denemem lazım. ve bunlar kesı olmayan bılgıler oldugu ıcın burayada yazılmaz anlatılmaz yasanır :D
  • ehehe yine arıza kaydı açtırdım bakalım ne olcak sonucu pek bi umudum yok ama belki bişi cıkar turk telekomdan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.