Bildirim
ADSL HAT ZAYIFLAMASI HERKES DEĞERLERİNİ YAZSIN ! (182. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Hayirli olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
50 alabilirsiniz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
24 mbit üstü adslde verilmez. -
Arkadaşlar TürkNet kısmında bir konu açtım, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba?
https://forum.donanimhaber.com/77-mb-hiz-aliyorum-ve-saglikli-kullanamiyorum--138268572#138268572 -
Merhaba pek bu işlerden anlamasamda hat zayıflaması ve güçde sıkıntılı durum var o yüzden hızınız sabit değil büyük ihtimalle olmadı modemi reset attım bir daha hat değerlerini atın bilen arkadaşlar iki görsele bakıp daha açıklayıcı şeyler söylesinler. -
Peki hocam dediğiniz gibi güçte sıkıntı var ise ne yapmam gerekir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapabileceğiniz şey servis sağlayıcınızla iletişime geçip durum bilgireceksiniz büyük ihtimalle hızınızı düşecekler düşme olmayan en yüksek hızı ayarlamaları gerek. Bizimde caddeden evin direğini kadar olan yerde arıza vardı 6 ay sonunda kablo değişti anca öyle internet düzelmişti. -
Destek kaydı oluşturdum 50mb a çekmelerini söyledim. Bi böyle deneyeceğim -
Değerlerinde problem yok senin sıkıntın servis sağlayıcı ile hattınla filan uğraşma port değişikliği çözüm olabilir gerekirse sağlayıcı değişin. -
Sağlayıcı en uygunu şu an onun için değiştirmek istemiyorum.
Ozaman idare edeceksiniz -
Şimdi port değişikliği için başvuruda bulundum. Ayrıca hızımı 50mb sabit çekip deneyeceğim.
Bunun dışında binadaki kutudan modeme cat6 kablosu çeksem fark eder mi hocam?
Yok hocam senin kabloluk durumun yok modem arayüzünde 77 mbit stabil şekilde geliyor o hızı kullanamıyorsun sadece atıyorum modemde o hız 50-60 arasında takılı kalsaydı kablolamaylan alakalı sıkıntı var diyebilirdik senin sorunun teknik ekibin birşey bilmediğinden tamamen. -
Saha ekibi ile görüştüm, diyor sen ağzınla kuc tutsan sağlıklı o hızı alamazsın. Port degissem de aynı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemkate -- 14 Mayıs 2019; 11:25:4 >
-
İç tesisatını gözden geçir. -
Kusura bakmayın cevap vermemişim yeni gördüm onların saha ekibine bakma sen 88 mbit kullandığım hattada 50 mbit ideal diye öneri sunmuşlardı :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X