Bildirim
Adsl ile Her siteye Girmiyor ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
aslında bir eczana program işte siteye giriyor sitenin bi sonraki kısmına girmiyor işte başka yerde giriyor -
Tarafımdan ilgili bölüme taşındı -
bişey yapamıyorsun galiba ben ADSL olan kafeden bi adrese girememiştim baya denedim ama evden dial up la girmiştim adres bu bi bak girecekmi ADSL ile belki sitedendir yada ADSL bağlantısından yani telekomdan :)www.broadsat.com a girmiyordu -
dnslerle ilgili bir problemdir muhtemelen -
Emekli Sandığı veya Bağ-Kur JAva appletleri mi çalıştırmaya çalışıyorsunuz? -
Sorun dns'lerden büyük ihtimalle. -
turkcell disinda bi siteye girmemezlik etmedi benimki walla... -
turkcell de bu sorun hep var zaten,yanliz bu siralar fena diil gibi.
bu sorun zaman zaman pop3 email lerinde yaşaniyor. -
Yok bakın baştan anlatım zyxel R-31 adsl modem biliyorsunuzki bu modem usb ve cd den yüklüyorsun dns felan yok işletim sistemide win98 ilk bu sorun varken ugraştık ve sonunda modem in son sürümünü sitesinden indirdik ve yaklaşık iki hafta öncede tekrar arada yine aynı sorun devam ediyor gidip sitesine baktım aynı sürüm aynı version , burada ek olarak şunu belirtmek istiyorum modem ile baglantı kurulunca aynen dial up gibi baglantımdan çift tıklar ve baglan dersin baglanır , ikincis kes bu sorun çıkmadan önce baglantım a bakınca 128bps görün üyordu şimdi bakınca 2.048.000 bps görünüyor müşteride dediki b 2.048.000bps oldugu gün bu sorun çıktı meydana peki size soruyorum sizce sorun nedendir? normal 56k ile giriliyor. -
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by m00nShieLd</i>
<br />aslında bir eczana program işte siteye giriyor sitenin bi sonraki kısmına girmiyor işte başka yerde giriyor
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
büyütk bir ihtimalle java yüklü değildir. tabi dns'lerini de kontrol edersen iyi olur. otomatik yap, yada 212.156.4.6-212.156.4.7 olarak değiştir -
hayir dedidim gibi herhalde son yazdigim seyi okumadin javada yüklüü daha once aciyordu -
Ulaşamadığın bir site adresini ver, seninle aynı özelliklerde net bağlantısına sahip olan ben bi deniyeyim. -
https://www.eczane.tsk.mil.tr/eczane/ bu site burada kullanci adi ve sifresini giriyorsun daha sonra senden hastanin karne numaras1n istiyor girdigin zaman sayfa goruntulenmiyor tabi biraz bekletiyor -
java sanal makinayı kur.
daha sonra gerekli java appletlerini kur.
ınternet explorer ayarlarını defaultta tut. dns ayarlarını 212.156.4.6 212.156.4.7 olarak ayarla yine girmiyorsa bir dial up modem ile dene sorunun kaynagını anlarsın -
Merhaba,
TSK Provizyon programı çok sorunlu. Allah bilir nedendir. ASP.NET ile yazılmış Java ile bulanmış abuk subuk bir program. Profesyonel destek almak lazım. Ayrıca site SSL ayarlarının yapılmasını ister.
Saygılar.. -
CYSTEIN sorun halen devam ediyorsa şimdi senin dedigin gibi ise 56k modem de açıyor sorun yok fakat adsl modem de girmiyor daha önce modemi update etmiştik girmişti sorun yien devam ediyor sitesine bakıyorumda bakalım updatesi varmı yokmu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X