Şimdi Ara

Adsl Kullanıyorum Modem Arayüzünde Mode Vdsl görünüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Türk Telekom Adsl kullanıyorum bağlantım koptu modemi kapatıp açtığımda Dsl ışığı yeşil yerine turuncu yanmaya başladı. Modem arayüzünden kontrol ettiğimde Mode Kısmında VDSL2 Annex B yazıyordu hattım Vdsl ye geçiş mi sağlanmış? Hat değerlerim de aşağıdadır.

VDSL Training Status: Showtime
    Mode: VDSL2 Annex B
    VDSL Profile: Profile 17a
    Traffic Type: PTM Mode
    Link Uptime: 0 day: 0 hour: 16 minutes

VDSL Port Details Upstream Downstream
    Line Rate: 2.067 Mbps 16.456 Mbps
    Actual Net Data Rate: 2.048 Mbps 16.383 Mbps
    Trellis Coding: ON ON
    SNR Margin: 35.7 dB 29.6 dB
    Actual Delay: 0 ms 0 ms
    Transmit Power: 5.9 dBm 13.0 dBm
    Receive Power: -10.3 dBm -2.7 dBm
    Actual INP: 0.0 symbols 0.0 symbols
    Total Attenuation: 16.2 dB 15.9 dB
    Attainable Net Data Rate: 22.930 Mbps 50.892 Mbps

• Vdsl sinyali verilmiş bu modem ölçüm özürlü bilginde olsun.
  • AMC kullanıcısına yanıt
    Hocam Vdsl kullanabilir miyim geçsem? Birde kaç megabit internet alabilirim 24 falan alsam yeterli.
  • Vdsl zaten kardeşim sinyalin 24 kullanabilirsin.
    Hocam bundan önce Adsl kullanıyordum 16 Megabite kadar destekliydi ama 12-13 arasında alıyordum Vdsl geçiş içinde bir talep de bulunmadım böyle kafalarına göre değişim yapabiliyorlar mı acaba?
  • Adsli silmeye çalışıyorlar yavaştan hızını değiştirmemişler sadece yeni sistemden hizmet vermeye başlamışlar tarifeni kontrol et genede.
    Müşteri hizmetleriyle görüştüm hocam adsl paket kullanıyormuşum onu vdsl aktarttım 75 gb akk 24 megabit 42.90 a geldi Bir kaç saat içinde Vdsl hizmetinin aktif olacağı söylendi. Gerçekten bir kaç saat içinde aktif olur mu sizce?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sen zaten vdslden hizmet alıyorsun hızında yükselir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Hocam sen zaten vdslden hizmet alıyorsun hızında yükselir.

Anladım hocam teşekkür ederim. Hızımın yükselmesi kaç gün sürer acaba? Şuanlık bir değişiklik yok hızımda.
  • @sayko06
    24 lük tarifeye geçtiysen ve şu an kullandığın modem adsl modemse o modem olmaz,yeni modem alman icap edecek
    vdsl2 bir modem yani
  • sayko06 S kullanıcısına yanıt
    Normalde yükselirdi hemen bekleyin biraz online işlemlerden takip edin durumuda modem filan değişmene gerek yok ezbere yorum yapanlar coğalmış bölümde.
  • biz o kadar uğraşırız gelmez ama başka yerlere otomatik verilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phorever

Adsl modeme nasıl VDSL sinyal veriyorlar anlamadım

arkadaş internete bağlanmış bile, nasıl oldu adsl modemden vdsl kullanımı?

adsl modem kullanıyorum dememiş arkadaş
    adsl tarifesini kullanıyoru demiş.
    modemi vdsl destekli olduğu için hattı vdsl porta bağlanınca santral otomatik olarak vdsl sinyali vermiş.

yeni koyulan kabinlerin içerisinde adsl port koymuyorlar demekki artık. tamamen vdsl port kullanılıyor.
    hocam o fiyatı nasıl aldınız. ben de 60 liraya kullanıyordum aynı paketi. taahhütüm bitti, iptal başvurusu yaptım. ikna için aradılar. ben özellikle taahhütsüz paket istiyordum, 24mbit 75gb için 68tl teklif etti. istemedim tabiki. karşımdaki bayan daha ucuz bulamayacağımı söyledi. iptal ediyorum o zaman dedim. Türk.Net e başvurdum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4hm3t.# kullanıcısına yanıt
    Hocam aradım böyle böyle vdsl pakete geçmek istiyorum dedim onlarda paket önerdi size 42.90 dedi müşteri hizmetlerindeki bayan. Bugün 35 megabit 100 gb kotalı paket için arayacağım 58.90 denildi ona da 50 liraya falan indirirseler ona geçeceğim.
  • Arkadaşlar aynısı benim başımada geldi 2 gündür ışık turuncuydu neymiş diye bakarken vdsl sinyalin geldiğini öğrendim.
     Adsl Kullanıyorum Modem Arayüzünde Mode Vdsl görünüyor.

Buda resim uygun fiyatta olursa vdsl'e geçerim. Hızlar mükemmel gözüküyor modem arayüzünde.
    Konu açmaya gelmiştim arkadaş açmış zaten.

• Lxde kullanıcısına yanıt
    Hocam bende paketi değiştirmeyi düşünüyorum 24 megabit yerine 35 megabitlik paketi 50 liraya indirirseler ona geçmeyi düşünüyorum.
    Sizin taahhüt var mıydı ?
  • Lxde kullanıcısına yanıt
    Evet 13-14 ay olması gerekiyor Taahütüm.
    Hocam siz geçin olmazsa bende gecerim size önerilen paket hangisi tam olarak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.