Şimdi Ara

adsl link ışığı yanıp yanıp sönenler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önce,modeme reset attım. kucuk bir delik zaten bastım ona..

5851111'i aradım karsıma cıkan adama 2 hafta önce sözleşme imzaladıgımı amna hattımın hala açılmadıgını söyledim.

adam bana hattımızın açıldıgını söyledi.Fakat link ısıgı yanıp sönüyor dedim.Adam tmm kapatın biz kontrol edicez dediler ve 30 dk içinde açıldı..Şu anda adsl ile bağlıyım..

Age ne oldu hala açılmadımı senin ki?
  • kull ve şifr yazmadan giriyorsunuz arkadaşlar!!
  • Olmuyor, olmuyor, olmuyor. Modemi ters bile koydum [wand]
  • Hayret bir olay..Nasıl olmaz arkadaşlar ya..
  • Link ışığı yanıyor ancak dignose denilen bi olay var benim modemde(Zyxel p 650 R) PPPoE bağlantısı gerçekleşmedi diyor..
  • ben şimdi bi daha radım benim santralde 512 ye giriş yapmışlar ama gayrettepede 128 gözüküyo gayrettepe yide aradım sözleşmenin en altındaki kasa,hat, port falann filan yazan bir yer var orada ki değerleri aldı düzeltieğiz ve isiz arayacağıaz dedi bende bunu daha öncede söylediniz dedim link ışığının yanıpsönmesi benim santraldekilerin demesine göre bu karışıklık gayrettepede 512 ye çevirise düzelir dediler..bekliyorum şimdi sizde dikkat edin buna...
  • tokmak senin modem ayarlarında LLC diye ayrı bir yermi var acaba
  • Soop 585 11 11 i arayıp ısrar ettim, 5 dakikada açtılar. Link ışığı sürekli yanıyor fakat bağlanamadım bir türlü. Ayarları bir anlatsana. Veya kısa yoldan icq nu varsene.
  • ne marka modemin?
  • age siteye giriş yap pm den al icq yu.
  • Benim gibi ilk gün (bayramda) bağlanıp da sonradan bağlanamamaya başlayan var mı? Yoksa ben mi bi yerde yanlış yapıyorum.. Işık yanıp sönüyorsa sorun kesin telekomda mıdır?
  • Arkadaşlar bizde bugün sabri beyle görüştük ;) Son durumu şöyle özetledi şuan için kçekmece ve kağıthaneden adsl ile internete bağlanmak mümkün değil buralardaki ve diğer yerlerdeki sorunların en geç haftaya cuma düzeleceğini söyledi fakat bize tavsiyesi 288'li numaraları düşürüp biran önce şifrenizi öğrenin çünkü bu tarihten sonra lazım olacak dedi ...
    Neyse bi bir hafta daha dişimizi sıkacaz bakalım ama ay sonundaki adsl hat tesis ücretli + adsl bir aylık sabit ücretli + dialup bağlantı ücretli + konuşma ücretli telefon faturamdan açıkçası tırsmaya başladım siz ay sonunda gürültüyü görün faturalar açıklanınca ne olacak bakalım halimiz :(
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by error</i>
    <br />tokmak senin modem ayarlarında LLC diye ayrı bir yermi var acaba
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    evet var. LLC ya da Vc yapabiliyorsun..
  • arkadaşlar ışık yanıp sönüyorsa bilinki sorun %100 telekom da ben modemi hattı açık bağlanan ve benimkiyle aynı marka ve aynı model modem kullanan bir yere götürdüm tabi içinde benim ayarlar var taktım ve ışık direk yandı ve bağlantı yaptık ama benim hatta ışık yanıp sönüyor,
    benim modem alcatel speed touch 510 ve şunuda söyliyim onda Zoom vardı sürekli koptuğu için beğenmeyip değiştirdi harbi modemi elime aldım dandirikten birşey yapmışlar ya :)
  • direk yanıyo direk yanıyo gözlerime inanamadım ama direk yanıyoooooooo
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by zegan</i>
    <br />direk yanıyo direk yanıyo gözlerime inanamadım ama direk yanıyoooooooo
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Bağlanabildin mi peki. Bende hep yanıyordu ama bağlanamıyorum.
  • bak ben sana demedimmi biraz sakin olunca oluyormuş
  • bağlanıyorum tabi ışık yanarda bağlanmam mı benden kaçarmı beeeeee..
    Ama 512 ye abone olmuştum 128 açmışlar bukelamunun dediği doğru olabilir herkesin hattın ilk olarak 128 açıp sonra yükseltebilirler ama böyle de çok hızlı değil yani modem biraz hızlı ama olsun bağlandım ya o da olur ..
  • Link ışığım yanıyor ama bağlanamıyorum... [rntg]
  • hoşgeldin bende 2 haftadır aynı durumdayım [bandt]
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.