Şimdi Ara

ADSL Modem arayüzündeki Super Frame Hataları? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Modemi Asus N17U düşünüyorum. Birde şöyle bir durum var : Modülasyonu T1.143 yapınca hemen alt satıra Type : Interleave bölümü ekleniyor. Bu modülasyona geçince D (interleaver depth) Downstream kısmında 1'den 64'e çıkıyor, Upstream kısmı 8'den 1'e düşüyor. Downstream kısmında ki 0 ms olan delay değeri 15 ms yükselirken, Upstream kısmında ki 0'a düşüyor bu kez

Pozitif yanı ise T1.143 modülasyonu ADSL2+ a göre 10-20 ms arası daha düşük ping değerleri veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathbringer

Modemi Asus N17U düşünüyorum. Birde şöyle bir durum var : Modülasyonu T1.143 yapınca hemen alt satıra Type : Interleave bölümü ekleniyor. Bu modülasyona geçince D (interleaver depth) Downstream kısmında 1'den 64'e çıkıyor, Upstream kısmı 8'den 1'e düşüyor. Downstream kısmında ki 0 ms olan delay değeri 15 ms yükselirken, Upstream kısmında ki 0'a düşüyor bu kez

Pozitif yanı ise T1.143 modülasyonu ADSL2+ a göre 10-20 ms arası daha düşük ping değerleri veriyor.

T1.413 son derece eski bir modülasyon türü ve ADSL (ADSL 1 yani) standardı için geri uyumluluk hatrına kullanılmaktadır. Hat değerlerin daha düşük çıkacaktır. Ping olayının bu modülasyonda artmasını tesadüf dışında, bu modülasyonu kullanan etrafta pek fazla abone kalmamasından dolayı bu modülasyona özgü band frekanslarının boş kalmasına bağlıyorum.

DSL teknolojisinde o kadar çok terim ve parametre var ki, sadece tahmin yürütebiliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 7 Şubat 2016; 0:43:17 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.