Şimdi Ara

Adsl modem kitlenir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aztech dsl305eu modemim var. p2p'yi yoğun olarak kullanıyorum. zaman zaman (buna sık diyebiliriz) bağlantım kesiliyor ama modemin ışıkları normal yanıp sönüyor. modemi resetlemeden de bağlantı geri gelmiyor. bunun nedeni modemin kitlenmesi olabilir mi? böyle bişey var mı? varsa kitlenmeyen modem var mı?

not: adsl 1024k ve upload ve download da hiçbir sınır yok.

• aynı sorun bende de var,zoom x6 kullanıyorum.
    p2p emule bitcomet free download man. gib programlrı kullandığım sırada bir süre sonra kendiliğinden veri transferi tamamen duruyor,,fakat modemin ışıkları hiçbi sorun yokmuş gibi yanmaya devam ediyor,,resetlemeden düzelmiyor,,256 bağlantım,,
  • benzer bir sorun bende de var looptech midir, öyle bir modem işte..Veri aktarımı bazen duruyor, modemi resetlemeden düzelmiyor.
  • Kullanılan dosya paylaşım programlarının ayarlarını yapmayı denedinizmi arkadaşlar. Bende lime wire, kazaa, bitcomet, bear share kullandım şimdiye kadar dediğinize benzer bir sorun lime wire de oldu (zoom x5 kullanıyorum) ayarlar bölümünden gereken ayarları yaptıktan sonra bir daha sorun olmadı.
  • limeware e hiç dokunmadım,indirdim ve kurdum,port açmaya da gerek kalmadan download yapıorum hiç ayarsız,,hiçbir kitlenme yok,,,keza bitcomet için de ayar yapmadım,ama kitlior,,,emule de ise forumda anlatılanları yaptım,o da kitlior,limeware de sıfır hata..
  • kullandığınız p2p programlarından bence lime ware emule de kitlenme olmuyooo
    bazı modemlerde ısınca kitlenir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.