Şimdi Ara

adsl sözleşmesini bu sabah yaptım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hoşgeldin aramıza...
    modem ve port bilgisi için adres:
    www.adslbilgi.com
  • 5nisanda başvurmuşdum 6 mayısda sözleşmeye çağırdılar saat 14.12 itibariyle, cebimi arayıp sözleşme imzalıcaz gelirmisiniz dediler, seve seve dedim :P
    (büyükdere mahallesi, bebek telekoma bağlı santral) 218 ile başlayan hat..

a.k. tam zamanına rast geldi, PCyi satacam, yeni PC alacam, ADSL modem alacam ve de en kötüsü DOLAR COŞTU !!!
  • gozunaydin kemalhirca.... hosgeldn
  • sagol dostum
  • 3 Mayıs Pazartesi öğlen saatlerine doğru İstanbul Bebek Telekom Md'lüğünde 256k sözleşmeyi yaptım amma hattım hala açılmadı. (444 1 375'den sisteme bakınca hattımın henüz aktif olmadığını söylüyorlar ancak modem'de [Z0OM X5]link ışığı yanıyor...]

Hattım'ın aktive edilmesi öncesinde Telekom'dan arayıp Şifre ve Kullanıcı adını da teyid etmeleri gerekmiyor mu? (Dediklerine göre irtibat telefonundan bulana kadar ararlarmış...)

Hattı açılıp da kullanmaya başlayan şanslı arkadaşlardan, bu sürecin nasıl işlediğini anlatmaları ricası ile...

Teşekkürler & Saygılar!
  • kardeş sözleşmede hat no yazan yerde örnegin 1902555657 numaranda 02121234567
    kullanıcı adın 02555657 şifren 1234567 olarak gir yani telekomla sözleşme yaptıgın da sana verilen hat numarası ve adsl kullandıgın tel. nosunu bu kadar
  • de bizede bizede eller varda bize yokmu [rntg]
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.