ucuzlamaz, hzılar 2x olur kota yine 3 gb sınırsızda 256da kalır
ee ucuzlaması lazım çünkü fiyatlar ve olanaklar çok komik teyzemlerin yurt dışında en düşük hızı 1024
quote:
Orijinalden alıntı: kadraj
ee ucuzlaması lazım çünkü fiyatlar ve olanaklar çok komik teyzemlerin yurt dışında en düşük hızı 1024
%10-%17 arası ucuzlayacakmış.
quote:
Orijinalden alıntı: ashc
%10-%17 arası ucuzlayacakmış.
Alıntıları Göster
bi kampanya olacak ama tam olarak ne bilemioyrum.sca iletişim die bi firmayı aradım eleman arıyolardı. hala eleman alıymusunuz dedim evet dedi çünkü yakında kampanyamız var dedi.
ben eve daha internet bağlatmadım, ne yapmmaı önerirsizi? günün 8-12 saati iş yerinde oluyorum hangi paket uygun, nerelere başvuru yapmak lazım, yeni telefon hattı mı almak gerekiyor?
ben eve daha internet bağlatmadım, ne yapmmaı önerirsizi? günün 8-12 saati iş yerinde oluyorum hangi paket uygun, nerelere başvuru yapmak lazım, yeni telefon hattı mı almak gerekiyor?
biz burda özelleşsin diye yırtındığımızda Türkün malı olmaz hayır efendim siz vatan hayinisiniz vs. vs. diyenler TT özellştikten sonra yeni sahibinin bu sözlerini duyunca sevinçten kudurmuşlardır artık
quote:
Müşterilerin fiyat ve hizmet seçimlerini özgürce yapabilmesinin önemine işaret eden Doany, ADSL konusunda yeni çalışmalarının bulunduğunu belirterek, bu konuda bir soru üzerine, hızlı internetin önemini vurguladı.
ADSL hızını artırmak istediklerini belirten Doany, ''Yapmak istediğimiz; aynı fiyata iki kat hızlı bağlantı sağlamak veya fiyatı düşürmek. Bu konuda Telekomünikasyon Kurumu'ndan onay bekliyoruz. Önümüzdeki bir kaç hafta içinde tarife değişikliklerimizi duyurabiliriz'' şeklinde konuştu.