Peki 100 metre mesafe icin makul fiyati olan bi cozum tavsiye edebilirmisin?
d-link,asus makul fiyata alabileceğin AP ve PCI wireless-lan card'lar..ben şirkette d-link kullanmıştım..çok kaliteli değil ama işini görür.wi-fi destekli notebooklarla pcmcia wireless-lan card takılı notebooklarla ağ kurmuştum.işimizi görüyordu.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by rabid007</i> <br />Peki 100 metre mesafe icin makul fiyati olan bi cozum tavsiye edebilirmisin? <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
100 m mesafeli bluethoot adaptörü işini görür. 45$ olması lazım. 2 tane alcan. 90$'a biter bu iş. çevrende yokmu başka int. giren onlarla paylaş .
erte
Arkdasin dedigi makul bi cozum ama ben zannetmiyorum arkdasin evi ile bizim evin arasinda baglanti olustursun. Cunku mesafe minimum 200 - 300 metre arasi. Ve apartmanlar bir birini gormuyo.
MERHABA ARKADAŞLAR İKİ TANE BLUETOOTH ADAPTÖRÜ İLE AĞ KURULABİLİRMİ BUNU BENDE DÜŞÜNÜYORUM TELEFONLA PC BAĞLANTI KURUYORSA 2 TANE PC NEDEN KURMASIN DEDİM BEN 2. KATTAYIM EN ALTTA İŞ YERİ VAR ORDAKİ PC İLE BLUETOOTH LA OLUR MU ??
olur.usb dongle bluetooth'lar var onlardan al.100m'lik.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme