cevap vermeye zaman ayiran butun arkadaslara tesekkurlerimi simdiden iletirim.sorunum su ben 128K'lik Adsl baglantisi actirdim ve bu baglanti icin herkezinde cok onerdigi iki modemden biri olan Zoom 5551 X4 aldim.ve dun aksam bir download baslatip bilgisayarimi acik birakip yattim sabah kalktigimdaysa 240 mb de biraktiim downloadun 270 mb de durdugunu farkettim ve bugun gene bi yerden sora durdu ve MSN baglantim kopuyordu bu sorunumu ise simdilik modemi acip kapatmakla cozdum.Ancak ben asil downloadlarimi bilgisayarimi hic kapatmadigim icin geceleri yapıyorum ben her yattigimda baglanti kesilicekse ADSL sinirsiz internetin anlami kalmio sorunuma care bulabilicek ve cozum uretebilecek herkeze cok tesekkurler. Tonberry
Arkadas aynen bende de war osorun... zoom adsl 5554 X5 war 512k adsl abnesiyim....benden de atıyo msn den...yani modem kendini atıp yeniden baglanmaya calisiyor...
bunun için dun forumda konu açtım... sana linklerini vereyim de oku...ben şahsen denilenleri uygulayacam
tesekkur ederim okucak hepsini simdi bakalim ise yaricakmi baska fikri olan varsa ve yardimci olan olursa iyi olur isimi garantiye aliryim istiyorum :)
walla arkadasım ben sahsen kararsız kaldım ya kablolara gööz atacamm.bina girisinden takacam sırf paralel olmasın diye, ya da telekom adsl teknik destek (gerci anlasalar) i arayıp 3-4 ayardan sonra yerine oturturacam
ikimizede kolay gelsin :) bende bi arayayim bide Flashget ten daha iyi bir download programi tavsiye edebilirseniz daha iyisi cikti cikacak die programlar duyuyodum ama onceliim hala su baglanti isi cok sinir oluom
teelfon hattinda filte veya splitter kullanmadigindan olabilir. bazen de telekom i.p. yi degistiriyor bu gibi durumlarda zoomlar yeniden baslatmak gerekiyormus. u.s. de ise hemen baglaniyor hic kesilmiyor downloadlar. benim ki ise hic kopmöuyor
brabus peki nasil bir cozum getirebilirim? su anda tek bi hat var oda direkt olarak adsl modemime bagli
walla ben DAP(download accelerator plus) şahsen bana göre 1.numaralı download programı..bunu kullan bence...kesin kullan bunu....
arkadaslar cvplarini icin tesekkurler biraz daha cvp alabilsem sevinirdim burdan yeterince yardim alabilecegim soylenmisti ama pek gelmedi genede cevaplayan arkadaslar saolun... sanirim kablolari deistirirsem kalkacak sorun oyle dendi
Aynı sorun bendede var ya hani spLittersiz teLefonLa konusunca bagLantı gıdıyor ya data aLısverisi oLmuyor işte bendede 10dk da biri oyLe oLuyor bagLantı gıdıyor ya bunu suan spLitter takıLı değiL acaba taksam yararı oLurmu ve bu arada sırada oLuyor yanı dun yoktu ondan onceki gun vardı bugun de bu sorun devam ediyor ne yapmam Lasım?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme