Şimdi Ara

ADSL ZOOMX5 LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR 5 KİŞİ ORTAK ZOOMX5'DEN BAĞLANIYORUZ.CİHAZ BENİM EVDE.DİĞER ARKADAŞLAR ÇOĞU ZAMAN CİHAZIN FİŞİNİ ÇIKARIP TAKMAZSAM BALANAMIYORLAR.ÇIKARIP TAKTIĞIM AN GÖRÜNTÜ GELİYOR.CİHAZDA MI PROBLEM YOKSA BUNUN BİR AYARI VARMI

• quote:

Orjinalden alıntı: offiy

ARKADAŞLAR 5 KİŞİ ORTAK ZOOMX5'DEN BAĞLANIYORUZ.CİHAZ BENİM EVDE.DİĞER ARKADAŞLAR ÇOĞU ZAMAN CİHAZIN FİŞİNİ ÇIKARIP TAKMAZSAM BALANAMIYORLAR.ÇIKARIP TAKTIĞIM AN GÖRÜNTÜ GELİYOR.CİHAZDA MI PROBLEM YOKSA BUNUN BİR AYARI VARMI

Diğer kullanıcılar (ki tahminimce siz USB'den, onlar Ethernet'den bağlanıyorlar...), PC'lerini açtıktan sonra Ethernet Bağlantılarını "Onarma" ve "Kaldırıp Yeniden Etkinleştirme" yöntemlerini bir denesinler. (Sağ alt köşede çıkan LAN bağlantısı ikonuna sağ tıklayıp yönergeler izlenir). Ben uzun zaman 3 kullanıcyla x5 kullandım ama anlattığınız problemle arada bir karşılaştım.

Zaten x5'in fişini (adaptörün besleme kablosunu) çekmek gereği de yok; arakasında açma-kapama anahtarı da var.

Bir ikinci tavsiyem, x5'i de aynen PC gibi bir UPS'in (kesintisiz güç kaynağı) çıkışına bağlamaktır. Hatta, bu tür UPS'lerde artık telefon hatları için de yıldırım ve parazit koruması olduğundan, ADSL'li telefon hattınızı da bu şekilde korumaya alabilirsiniz.

Biraz daha ileri gideyim, PC'nizi ve modeminizi şebekeye doğrudan bağlamayın ve araya "surge prtotector"lu bir grup priz koyun. O prizin çıkışlarından birisini UPS'in girişi olarak kullanın. UPS'in çıkışına da PC sisteminizi ve x5'in AC adaptörünü bağlayın.

• yardımlarınız için teşekkürler.fakat bende ethernet kartından bağlıyım.dediğinizi deneme fırsatı henüz bulamadık.inşallah olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gpon modem iade acil yardım ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.