Şimdi Ara

ADSL2+ 16 MBİT HIZ TESTLERİ MODEM DEĞERLERİ VE PROBLEMLERİ [GENEL BAŞLIK] (363. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.288
Cevap
6
Favori
349.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Modemimi yeni değiştirdiğim dönemde bulunduğumuz bölgede normal adsl hattı mevcuttu.Daha sonra Tip-7 saha dolapları yerleştirilip yüksek hızlar verimeye başlanınca ve modemimi de yeni değiştirdiğim için bende mecbur eski modemi kullanmaya devam ediyorum.Şayet şu anda kullandığım modem bozulup yeni bir modem almaya mecbur kalırsam kesinlikle VDSL destekli bir modem alacağım.
  • Annex M zaten upload sinyalini kuvvetlendiriyor. Sadece adsl2+ da hizda degisiklik olmadi mi (dsl rate)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hat değerlerim aşağıdaki gibi. Vdsl e geçmek için başvurduk ttnet e bugün de gönderdikleri modem ulaştı. Hipernetteki paketin hızı maksimum 24 mbps e kadarmış, bu hat değerlerine kopmalar yaşanır mı, hipernete geçmekle hata mı yaptık acaba? Bir de alabileceğimiz max hız kaçtır tahminen? Teşekkürler şimdiden.

ADSL Training Status: Showtime
    Mode: ADSL2+
    Traffic Type: ATM Mode
    Link Uptime: 0 day: 0 hour: 23 minutes
    =========================================

ADSL Port Details Upstream Downstream
    Line Rate: 0.808 Mbps 16.412 Mbps
    Actual Net Data Rate: 0.800 Mbps 16.383 Mbps
    Trellis Coding: ON ON
    SNR Margin: 20.6 dB 13.8 dB
    Actual Delay: 0 ms 0 ms
    Transmit Power: 12.4 dBm 19.0 dBm
    Receive Power: 4.7 dBm 4.7 dBm
    Actual INP: 0.0 symbols 0.0 symbols
    Total Attenuation: 8.3 dB 21.0 dB
    Attainable Net Data Rate: 1.255 Mbps 21.645 Mbps

• seymamirze S kullanıcısına yanıt
    Hipernete geçmekle niye hata yapıcaksınki ? adslden bin kat iyi fiber zaten 35-50 i görür gibi kesin sonucu vdsl sinyali gelince anlarız.
  • IsO6 kullanıcısına yanıt
    Dün test ettiğimde ADSL 2+ Hat modunda 20 Mbit iken 21 olarak değişiklik gösterdi.Ancak önceki mesajımda da dediğim gibi SNR sınırı düştü bu defa da.Sanırım SNR değerlerim de pek iyi değil.
  • arkadaşlar öncelikle herkeze iyi akşamlar daha 1 hafta öncesine kadar internet bağlantı hızın 10 megabit idi fakat şu an aşağıdaki gibi müşteri hizmetleri apartman içi kablolama tesisatıyla ilgi yada modemden kaynaklandığını söyledi yeni kablo çektirdim fakat 2megabitten 4 megabite yükseldi sizce modemin arızalanma durumu olabilirmi

ADSL2+ 16 MBİT HIZ TESTLERİ MODEM DEĞERLERİ VE PROBLEMLERİ [GENEL BAŞLIK]

• warlock2 W kullanıcısına yanıt
    Telekom kaynaklı santrale uzak gibi duruyon arıza kaydı bırak bir kontrol etsinler.

• biri bana söyleyebilir mi neden benim modem değerlerim ayrıntılı değil?
    sizinkiler de bir sürü şey var benim yukarıdaki mesajımda ki gibi çok az değer var.
  • Merhaba

Eski evimde hipernet kullaniyordum 5650 airties modem ile.yeni taşındigim evde fiber var ve nakil sonrasi otomatik tarifem yalın fibernet olmuş ama ben 5650 vdsl modem ile baglaniyorum.sizce modem i degistirmelimiyim.21-22 mbit hiz aliyorum ama bazen video izlerken kopmalar olabiliyor hat degerlerim iyi olmasina ragmen.ttnet mudurluge gidip fiber modem i ucretsiz alabilecegimi söyledi.sizce ne yapmaliyim.bu arada 12 ay daha taahhüt um var.

• Merhabalar,
    8 mb ye kadar limitsiz paket kullanıyorum.Şuan internet hızım 3.5 mbit.Bir kaç sene önce hızımı sabitlettirmiştim yüksek hız alınca kopmalar oluyordu acaba hızımı arttırsam yine aynı sorunlarla karşılaşırmıyım?Taahhütüm 15 şubatta bitiyor ve tarifemi değiştirmek istiyorum.16 mb ye kadar ultranet limitsiz paketi var bu değerlerle kaç mb ye kadar sorunsuz erişim sağlayabilirim.Modemim airties wav 275.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkanClk -- 1 Şubat 2016; 3:45:10 >

• OkanClk O kullanıcısına yanıt
    4 vermişler 8 alırsın az çok.
  • Teşekkür ederim cevabınız için.
  • Bağlantı Durumu Bağlı
    Bağlantı Tipi DSL
    Hat Modu ADSL2+ AnnexM EU-60

Gelen Giden
    DSL Hızı(Kb/s): 8191 799
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 19028 2259
    SNR Sınırı (dB): 22.7 28.1
    Hat Zayıflaması(dB): 37.0 7.0
    Güç (dB): 19.6 12.6

Hız değerlerim nasıl eskiden aldığım 14-15 mbps idi.Şimdi 7mbps yi geçemiyorum.
  • Aşağıda ki mesajı Fibernet konusuna yazmıştım, yardımcı olan çıkmadı Belki burdan bir yorum alabilirim özellikle ping konusunda..

Uzun zaman önce binanın bodrumuna Türk Telekom kutu bağlamıştı. Sanırım kutu T11 tam anımsayamadım. Bağlandıktan sonra hattım kendiliğinden (Dönüşüm)FİBERNET LİMİTSİZ (20 Mbps'ye kadar)_DG İ olarak değişti. Online işlemlerde bu şekilde gözüküyor. Modemim VDSL2 destekli değil.

Aşağıya modem değerlerinide ekleyeceğim. 3 farklı sorum var yardımcı olabilirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler

1- Bu paketlerde upload hızı 2Mbit mi ?

2- Ping değerlerim kötü seviyede diyebilirim. Özellikle online oyunlarda çok sıkıntı çıkartıyor. Aynı veya daha düşük bağlantıya sahip arkadaşlarım yarı yarıya daha az ping aldıkları oluyor. Bu pakette hizmet VDSL2 olarak veriliyor diye biliyorum. Modemi değiştirip VDSL2 şeklinde sinyal aldığımda ping değerleri düşer mi ?

3- İnternet günde 4-5 defa kesiliyor. Downstream SNR marjı biraz düşük gibi geldi. Hızı 22Mbit civarı sabitlettirmemi tavsiye eder misiniz ?

• uci41 U kullanıcısına yanıt
    8 mbit verilmiş zayıflama çok fazla dene şansını gene paket 16 ise.

• Sağolasın aradım müşteri hizmetlerini 8 e düşürmüşssünüz dedim bi ayar yaptılar 11mbit almaya başladım.Bunlar milleti enayi yerine koyuyolar.Değerler böyle oldu

DSL Hızı(Kb/s): 12287 799
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 17820 2095
    SNR Sınırı (dB): 14.3 26.2
    Hat Zayıflaması(dB): 37.0 6.9
    Güç (dB): 18.6 12.8
  • Benim kuzenede az önce bağlandı değerlere bakarmısınız ya sözde 16 mbps aknsiz paket almıştı binada kullananlar var onlar sorun suz kullanıyor 16 mbps ayrıca bu değerleri aşağından direk ankastre kutusundan aldık seyyar elektrık kablosu cekip kutudan bağladık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rehber_ -- 1 Şubat 2016; 17:55:36 >
  • rehber_ R kullanıcısına yanıt
    Değerler çok kötü santrale uzaksınız yada kablolarda problem var veya siz tam bağlıyamadınız.

• Hocam bugün telekomdan ankastreden çıkardığı kablo yukardaki değerleri görünce gelip direk ankastreden bağladık örnek binadaki değer buda benim hat
  • rehber_ R kullanıcısına yanıt
    Ötekini kurtuluş savaşından kalma porta takmış olabilir arıza kaydı açın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 1 Şubat 2016; 18:14:11 >
  • 
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.