Şimdi Ara

ADSL2+ Geçmiş Olan Var mı ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
7.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Violonsel

quote:

Orjinalden alıntı: c.alkan

ADSL2+ Geçmiş Olan Var mı ?

buda benden...

ABONELİK PAKETİNİZ NEDİR?

2mbit

• yer ankara/keçiören

Trained Modulation:
    ADSL_G.dmt

geçilmemiş halen.
  • Airties RT110 modem kullanıyorum ve hiçbir yerde Trained Modulation diye bir şey bulamadım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: engintunbel

Airties RT110 modem kullanıyorum ve hiçbir yerde Trained Modulation diye bir şey bulamadım...

aynen hala bulabilmiş değilim
  • quote:

Orjinalden alıntı: karakizil

quote:

Orjinalden alıntı: engintunbel

Airties RT110 modem kullanıyorum ve hiçbir yerde Trained Modulation diye bir şey bulamadım...

aynen hala bulabilmiş değilim

bende öyle acıkacası
  • Ben Robotics modem kullanıyorum malesef airties modem hakkında bilgim yok ama internet sitesinde bulduğum pdf dokumanındahttp://www.airties.com/usermanuals/RT111EN_UM.pdf ADSL sekmesi altında yerlerin bana resimli PM yoluyla atabilirseniz belki yardımcı olabilirim.Bunlara ek olarak modeminiz ADSL2+ desteklemekte.Yinede modeminde ADSL bağlantı modülü hakkında bilgi alamayanlar bağlı olduğu santrallerden bu bilgileri alabilirler.
  • ADSL Bağlantı Durumu: Bağlantı var
    Trained Modulation: ADSL_2plus
    Upstream Rate (Kbps): 253
    Downstream Rate (Kbps): 1021

İstanbul Zeytinburnu
  • cod3nam3
    http://img522.imageshack.us/img522/6204/durumdj4.jpg

http://img352.imageshack.us/img352/2489/adsl1fx4.jpg

http://img352.imageshack.us/img352/7686/adsl2et1.jpg

http://img520.imageshack.us/img520/4893/adsl3za3.jpg

airties kullanıcıları için modemin arayüzündeki gerekli yerlerin resimlerini koydum linkte hepsi var yardımcı olabilecek arkadaşlar için
    linke tıklamanız yeterli
    tekrardan buraya resim olarak atmayalım çok yer kaplıyor sayfada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gazef -- 6 Şubat 2008; 18:40:25 >

• Yer İzmir/Çeşme

Trained Modulation: ADSL_G.dmt

Hala geçmemişiz :) Bekliyoruz
  • Yer:İstanbul/Üsküdar

ADSL_2plus
  • Hayret TT niye açıklamıyor Adsl2+'ya geçildiğini/geçileceğini? Vdsl2 lansmanlarında Adsl2+ teknolojisini pas geçeceklerini doğrudan Vdsl2'ye odaklanacaklarını söylüyorlardı Cebit fuarında. İlginç.
  • VDSL teknolojisi kurumsal alanda yaygınlaşacaktır.ADSL2+ Teknolojiside ev kullanıcılarına hizmet vericektir.Malum VDSL IPTV,IPVOİCE gibi uygulamalar söz konusu iken ADSL2+ ile bu tür hizmetler pek sağlıklı calışmamakta.

NOT:TurkTelekom %100 DSLM güncellemesi yapmadan daha doğrusu ADSL2+ Geçmeden resmi bir acıklama yapmasını beklemek yanlış olurdu zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cod3nam3 -- 6 Şubat 2008; 23:29:30 >
  • Bahçeşehir T1413, geçmemiş
  • iskenderun zyxel bi değişiklik yok

• quote:

Orjinalden alıntı: TuRk_OyUnCu

Yer:İstanbul/Üsküdar

ADSL_2plus

Aynı mahalledeyiz ama benimki ADSL_G.dmt ve aynı modemler
  • quote:

Orjinalden alıntı: EstrEmO

quote:

Orjinalden alıntı: TuRk_OyUnCu

Yer:İstanbul/Üsküdar

ADSL_2plus

Aynı mahalledeyiz ama benimki ADSL_G.dmt ve aynı modemler

bende üsküdardayım ve geciş yok Mode: G.DMT
  • 1 Mbit baglantı,İzmir-şirinyer

Burda da Newyork testi var.

Adsl 2+ destekliyor modem , ama su an o standarta geçildigine ilişkin bilgileri modemin ip sayfasında bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekos -- 7 Şubat 2008; 1:56:24 >

• İstanbul Üsküdar Bölgesinde oturan arkadaşlar;
    Bu ADSL2+ DSLM değişikliği local olarak değil tek tek yapılmakta,portlarınız yavaş yavaş aktarılmaktadır.Bu yüzden apartmanınızda yanınızdaki yan komşunuz ADSL2+ geçmiş olabilir fakat siz geçmiş olmayabilirsiniz bu yüzden acele etmeyin yavaş yavaş geçiliyor.Geçen Arkadaşlar Hız testi ve sinyal değerlerinide eklerse diğer arkadaşların karşılaştırma yapmasına yardımcı olacaktır.
  • 121 gbps yurtdışı çıkışı ile ADSL3 olsan ne yazar..modemlerinizin arayüzünde ister ADSL2 yazsın isterse ADSL5...farketmez....adamlar oraya bi yazı göndermişler ADSL2 diye..işte soran olursa...''geçtiniz mi? ''
    cevap ''geçtik'' ...pingler kaç 400-500....ne manyak teknolojiymiş...nedense bi tek türkiyede teknolojiler değişse bile hiç bi fark olmuyor...buda ilginç...temiz internet....tabii kimse internete bağlanamayınca herkes lanet edip kapatıyor bilgisayarını...haliyle tertemiz oluyor..
  • Evet Turktelekom'u bu yönde eleştirmeniz gayet normal,fakat bu altyapı çalışmalarını görmemezlikten gelmemiz pek mantıklı değil.Yurt Dışı çıkışlarının en kısa zamanda hızlandırılması gerekmekte evet ama birde şunu düşünün altyapınız olmadan yurt dışı cıkışınızı nasıl kullanacaksınız.Zamanla her şey daha iyiye doğru gideceği kanısındayım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.