Şimdi Ara

Adslkota sayfası ve artan kota miktarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    -http://adslkota.ttnet.net.tr/ sayfasına 2 gündür 2 ayrı pc dn giris yapmamaktayım.Ama bu pc dısındaki baska pc ile giris yapabildim.
    -Kota miktarım gecen ay inanılmaz yüksek artıyodu benim etkim olmadan 1 hafta evde olmadıgım zamnlar 1 gb kota faln gidiyodu.
    -Bu sorun icin aktif baglantıları inceledim fakat orda da bi sonuca ulasamadım.
    -antivir+hijack+spy&bot +ad-aware ile taratım gene bi sonuca ulasmadım

Windows a format atamıyorum+format dısında bi cozume ihtiyacım var.

• Ark. Suan itibarıyle adlskota sitesine girebilmekteyim ve kotama baktım.
    368 mb olmus durumda suan ayın 7 si ve ben sadece 3 gündür bu bilgisayarı kullanıyorum.
    yaptıgım tek sey online dota oynamak ki oda oyun basına 10 mb falan goturuyo.
    msn+forum siteleri dolasmak bu sorunu yasıyan baska kimse yokmu
  • eger kotan bu sekilde durdugu yerde gidiyorsa su adımları izle ornegin masüstünde hiç bir işlerm yapmadan beklediğinde surekli modem ısıgı yanıp sonuyormu ara sıra yanıp sonmesi normaldir ancak bilgisayar ile baglantı kurdugu için yanar.her neyse eger sürekli yanıyorsa muhtemelen bir trojan vardır.bunu formatsız kurtaramak içinse benim onerim bitdefender total securty burdan bir virus taraması yap sonra settings firewall activity orda acık portları goreceksin sistem bostayken bak bakalım hangi portta cok yogun veri akısı oluyor sonra o portu kapat korkma internet kapanmaz tabiki kill deme bu sekilde sorununa kısmen bir cözüm gelebilir iyi gunler
  • quote:

Orjinalden alıntı: enlamer

Ark. Suan itibarıyle adlskota sitesine girebilmekteyim ve kotama baktım.
    368 mb olmus durumda suan ayın 7 si ve ben sadece 3 gündür bu bilgisayarı kullanıyorum.
    yaptıgım tek sey online dota oynamak ki oda oyun basına 10 mb falan goturuyo.
    msn+forum siteleri dolasmak bu sorunu yasıyan baska kimse yokmu

Oyun başına 10mb götürüyo diye birşey yok ne kadar çok oynarsanız o kadar çok götürür ve bildiğim kadarıyla DOTA'da başlı başına kotayı yiyen bir oyun ayrıca forum siteleri de belli bi derecede götürür msn'in fazla katkısı yoktur..

• Ark ilginiz icin tessekur ederim.
    Yani orda ki 10 mb ortalama olarak verdim oyunlar yaklasık 45 dk suruyo ve ben bunları denenedim yakasık 10-15 mb arası bisey tutuyo.Inanmıyosanız deneyebilirsiniz.

+Zaten ilk yaptıgım acık portları kapatmak oldu.(komut isteminden kapattım. portları kontrol edebilecegim program onerebilirseniz sevinirim?)
    +Firewall herzaman acık
    +Modem biraz dandik oldugu icin veri akısı oldugunda ısıgının yanıp sonmesi gibi bi tepki vermiyo fakat
    bunu ag banlatılarından takip edebiliyorum.

//online virus taramasını denemedim bu aksam dencem.

internetten baska birinin benm bilgisayarımla baglantı kurup benm intenetimi paylastırması mumkunmu?.
    Cunku kota artısları cok duzensiz oluyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enlamer -- 7 Ağustos 2008; 17:03:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.