Şimdi Ara

Advance Monster Mod

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar , ufak çapta yaptigim bir modu sizlerle paylasmak istedim , önce belirtmem gerek kasanin herhangi bir yerini kesmedim , orjinal oldugu gibi duruyor sadece 2 adet katot mavi isik ve kasayla orjinalinde ledli fanlarin fazla ses yaptigi için fanlari Cougar Vortex CF-V12S ile degistirdim ve Corsair Islemci sogutucusu A50 ile gelen orjinal fanida Cougar Turbine CF-T12S ile degistirdim .
    Kasanin Orjinalinde bir adet 250mm'lik fan geliyordu fakat islemci sogutucum kasaya girmedigi için 250mm lik fani cikartip yerine iki adet 120mmlik fan takmak zorunda kaldim .
    Resimler assagidadir .

Fanlar :
     Advance Monster Mod

Aile Resimleri :D

Advance Monster Mod

Advance Monster Mod

Advance Monster Mod

Advance Monster Mod

Advance Monster Mod

Advance Monster Mod

Advance Monster Mod

Advance Monster Mod

Advance Monster Mod

Advance Monster Mod

• Kasanızda kesilecek yer yok ve gerekte yok zaten. Çok şık bir kasa ledlerle birlikte çok hoş bir hava katmış

Kasanızın içinde sessiz fırtınalar kopuyordur artık
  • Fanları uv boya ile boyasanız tadından da yenmez hani :)

Bu arada çok şık olmuş.
  • Hocam bu fanları nerden aldınız yardımcı olumusunuz. Bide fanları sarı uv ile boyayıp mor florasan takarsan 10 numara olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERKUTCN

Kasanızda kesilecek yer yok ve gerekte yok zaten. Çok şık bir kasa ledlerle birlikte çok hoş bir hava katmış

Kasanızın içinde sessiz fırtınalar kopuyordur artık

Katot isiklar kasaya güzel bi hava katti katiliyorum , ama sessizlik konusunda istedigimden biraz daha sesli çalisiyor , bu kesinlikle kasanin izolasyonundan kaynaklandigini dusunuyorum , öndeki fan girisi ile yandaki fan girisleri mesh oldugu için içerideki sesi disari yansitiyor , ama olsun çok kafaya takilcak bir ses degil :D

quote:

Orijinalden alıntı: -KeremCelik-

Fanları uv boya ile boyasanız tadından da yenmez hani :)

Bu arada çok şık olmuş.

Tesekkür ederim , suanda yeni oldugu için kiyamiyorum dokunmaya :D belki ileride boyayabilirim :)

quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Hocam bu fanları nerden aldınız yardımcı olumusunuz. Bide fanları sarı uv ile boyayıp mor florasan takarsan 10 numara olur.

Hocam yurtdisinda yasadigim için burdan aldim , Türkiyede nerden bulabileceginiz hakkinda hiçbi fikrim yok :) Mor floresandan kastiniz uv katot sanirim , belki ileride bir veya iki adet daha katot takabilirim pek pahali birsey degil ama bunu satin aldigim amca bana en fazla 2 adet katot takabilirsin bir kasaya dedi , yanlis bilgilendirdi sanirim çünkü 4 tane katot takanlari falan gördum , simdilik bu kadar , ileride bakalim belki daha fazla modlayabilirim :)

Bu arada herkese tesekkürler görusleriniz için :)

• Çok güzel bir kasa ellerinize sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: eksenx

Çok güzel bir kasa ellerinize sağlık

Cok tesekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honor Magic 6 Pro ANA KONU
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam kasayı nerden aldın
  • quote:

Orijinalden alıntı: qS05

hocam kasayı nerden aldın

Hocam kasayi yurtdisinda yasadigim için burdan aldim , kasanin modeli Advance Monster , türkiyede bulabileceginizi zannetmiyorum , yerli mal olsa gerek :)
  • Gerçekten çok güzel olmuş eline sağlık ... Daha ne denir ki ?0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Tanga

Gerçekten çok güzel olmuş eline sağlık ... Daha ne denir ki ?0

Teşekkür ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPeciaL

quote:

Orijinalden alıntı: qS05

hocam kasayı nerden aldın

Hocam kasayi yurtdisinda yasadigim için burdan aldim , kasanin modeli Advance Monster , türkiyede bulabileceginizi zannetmiyorum , yerli mal olsa gerek :)

Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.