Şimdi Ara

Advanced SystemCare 6 Ultimate (Kampanya) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
26
Favori
23.794
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugunden itibaren başlıyor mu? Yoksa kodu yazdığımız andan itibaren mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi 301 günde b en aldım, teşekkürler. kurulumu indirdim kurdum 128mb güüncelleme yapıyor nasıl iş bu anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hopdedikks

quote:

Orijinalden alıntı: The Compass

kodu aldım ve programı yükledim ama kodu gireceğim yeri bulamıyorum. nereye girmem gerekiyor kodu?

Hemen sağ alt köşede "facebook twitter" logoları ile "Tara" yazısının arasında kalan yazıyı tıklayınca ilgili yer açılır.

Teşekkürler. "Kaydet" butonu vardı şimdi lisans bilgisi butonuna dönüştü. keyi girdim bağlantı kurulamadı dedi ama lisans bitimine 365 gün kaldı diyor.
  • paylaşan arkadaşa teşekkürler.301 gün verdi.
  • lisans kodunu nereye giriyoruz bulamadım.
  • Bilgilendirme için teşekkürler.
  • 240
  • lisans halen aktıf arkadaslar kullanmayan varsa sıddetle tFsıye ederım bılg cogu sorunu kendı basına halledıyo

ayrıca bu antı vıruslu versıyon ekstra vırus prog ma da ıhtıyacınız kalmıyo
  • Konu eski diye tereddütteydim ama 2 saniye içinde kod geldi.
  • bende aldım teşekkurler
  • Teşekkürler crack vb. saçmalıklarla uğraşmıycaz en azından
  • ASC geçen yıllar içinde gerçekten geliştirmiş. İobit çalışıyor. Bitdefender motoruyla iobitin harika malware yazılımı sistemi koruyor. (ilk güncellemedeki 160 mblik güncelleme paketi bitdefender virüs veritabanıdır)
    Security essential kadar az kasıpta bitdefender seviyesinde güvenli yazılım bulamazsınız başka.

Diğer free antivirler gibi durmadan satınal, beleş kullanıyorsun daha iyisine sahip ol, süren bitecek az kaldı... türü uyarılar yok.
    Çok hızlı.
    Neredeyse hiç ram kullanmıyor 30 mb civar. (akıl alır şey değil) :)
    Sistem optimizasyon araçları da artısı.

Ama bi kötü tarafı var. Virüslü dosya kopyalarken tarama yapmıyor. Hızdan kazanılıyor ama kopyalarken virüslüyse silinir düşüncesini unutmak lazım. Klasör içine girince yakalıyor virüslü dosyayı. Bunu da biraz geç yapıyor ama sistemin tepki vermekte gecikmesine sebep olmuyor böylece. Norton, kaspersky, bitdefender bu konuda çok hızlıdır farkı anlarsınız, onlarda klasör içeriğini görmemizi geciktiriyor.
    Antivirüs olarak kullanmayı düşünmenizi tavsiye ederim.

• Kampanya bitmiş fazla alan varsa rica edicem...
  • bende süre bitti dedi, kuralı daha 3,5 ay olmadı ..ne iş...
    çok gerekli bir program olarakta görmüyorum.
  • Lisans: 1DC46-E184B-B31B8-7EAD6 Advance System Care Ultimate olan sürüm için kodu kabul ediyor hala arkadaşlar. Biraz önce yükledim ve 231 gün lisans verdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onemillion

Lisans: 1DC46-E184B-B31B8-7EAD6 Advance System Care Ultimate olan sürüm için kodu kabul ediyor hala arkadaşlar. Biraz önce yükledim ve 231 gün lisans verdi.

bugün sabah 10 itibariyle olmuyor arkadaşım. yenisi varsa pylaşırmısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: power_energy

quote:

Orijinalden alıntı: onemillion

Lisans: 1DC46-E184B-B31B8-7EAD6 Advance System Care Ultimate olan sürüm için kodu kabul ediyor hala arkadaşlar. Biraz önce yükledim ve 231 gün lisans verdi.

bugün sabah 10 itibariyle olmuyor arkadaşım. yenisi varsa pylaşırmısınız.

yarım saat önce kurdum. 230 gün verdi.

Lisans 1DC46-E184B-B31B8-7EAD6 Yalnız tek tek yazma, kopyala-yapıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onat -- 10 Nisan 2013; 15:57:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mail attım vermedi bitmiş.
  • bu programı yükleyince sizce antivirusu silmek mantıklı olurmu? (pcye yeni format attım sayılır 1 ay falan oldu, avira yüklü)
  • quote:

Orijinalden alıntı: seskes

mail attım vermedi bitmiş.

Herkese aynı keyi veriyor zaten . O key de ilk sayfada yazıyor
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.