Şimdi Ara

Advanced Warfare Supersampling

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar,supersampling i kacta oynuyorsunuz ve sistemleriniz ne arkadaslar?

970GTX
    İ7 2600
    8gb ram le oynuyorum,8xde orta kasiliyo,4x de bile hafif kasiliyo makina..benim sistem mi yetersiz kaliyo yoksa supersampling hakkaten cok yuksek sistem mi istiyo merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 290x ile tüm ayarlar açık ve ekstrada, supersampling 4X olarak oynuyorum bazı yerlerde fps düşüşleri olabiliyor. Supersampling değerlerini 8x ya da 16x açınca performans çok düşüyor 16x'te ağır çekime dönüşüyor. Supersampling değerleri VRAM ile doğru orantılı zaten ayarlarda da belirtmişler.

Tavsiyem yeni çıkan Nvidia sürücülerini indirmeniz. COD için optimize edildiği söyleniyor. 4GB Vram'a sahip ekran kartları bile 4X'te zorlanabilir.

Burada tüm kartlarla ilgili fps değerleri var, inceleyebilirsiniz. Makalede Titan kartlarda bile Supersampling'in çok açılması halinde performansın çok düştüğü görünüyor.

"Super Sampling comes at tremendous performance differentials. You'd be best at 2 or 4x SS. The above card used was the 6 GB Geforce GTX Titan Black."

Size tavsiyem Supersampling değerini 2x olarak ayarlamanız.

http://www.guru3d.com/articles_pages/call_of_duty_advanced_warfare_vga_graphics_performance_benchmark_review,7.html

Bu da son sürücü linki:

http://www.guru3d.com/files-details/geforce-344-60-whql-driver-download.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 5 Kasım 2014; 17:37:48 >

• Son driver var hocam,4x te oynuyorum ama 8 i acinca cani cekiyo insanin :))

• quote:

Orijinalden alıntı: devil911

Son driver var hocam,4x te oynuyorum ama 8 i acinca cani cekiyo insanin :))

Evet tabii daha iyi oluyor görüntüler ama ciddi performans düşüşü var. Crossfire ya da SLI bir sistemde bile performans düşüşü olabilir. Adamlar gelecekte çıkacak 16 GB ekran kartları için şimdiden ayar koymuşlar diyebiliriz.
  • Gtx 770 ile 4x de acı çekiyorum beyler. 2x e alınca da 45-65 arası fps alıyorum. En iyisi kapatmak. Kapalıyken 100 fps yi geçtiğim yerler oldu min 75 falan

• oradamı ssaa ve smaa ayarlarının tam açıklamaları nerede var?

filmic ssaa t2x falan nedir anlamak istiyorum.
  • yaw bende sistemime güvenip tüm ayarları full yapınca elimdeki makinanın hemen eskidiğini üzülerek öğrendim ayarlar full de resmen slowmotion a döndü oyun hüsran hüsran

sonra supersampling ayarını kapatıp oynadım diğer ayarlar yüksek on numara açkıcı oynamaya başladım

sistem

AMD FX-8150 8 ÇEKİRDEK 3,9 GHZ
    XFX HD 7870 2 GB 256 BİT DOUBLE DİSSİPATION Model
    8 GB DDR3 1600 MHZ G-SKILL RAM

bu sistem bile eskimeye başladı arkadaş bu oyunların hızına yetişmek neredeyse imkansız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.