Şimdi Ara

AEA Barkın Bayoğlu kaza. Vefat ettiği duyumu var. 'Vefat haberi kesinleşti' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah günahlarını affetsin çok severek izlerdim, bu adam bile ölüyorsa, bu alet "ülkemiz şartlarında" tehlikeli arkadaş
  • Barkın gibi bu işin uzmanı olan kişiler bile hayatlarını kaybedebiliyorlar saçma sapan kazalarda ne yazık ki. Trafik konusunda çok cahil bir milletiz. Kimin aklına gelir köprüde yaya...
  • Hiç tanışmadığım bir insanın ölümü hiç beni bu kadar etkileyeceğini tahmin etmezdim. Allah taksiratını affetsin Nurlar içinde olsun

• ALLAH rahmet eylesin tüylerim diken diken oldu çok üzüldüm :(

• Cidden iyi insanlar bu kadar erken ve zamansız gitmek zorundalar mı? Yutkunamıyorum, boğazım düğümlendi.. Birebir tanımıyordum ama o kadar bizden biri olmuş ki çok yakın bir dostumu kaybetmiş kadar üzüldüm. Huzur içinde uyusun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Motorsiklet öldürür uzak duralım.

Motorsiklet öldürmez köprüye yaya olarak çıkan 2 geri zekalı öldürdü maalesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah Rahmet Eylesin. İnsanın yüzünden iyi biri olduğu nasılda belli oluyor; çok üzüldüm, sözün bittiği yer ne diyebilirimki.

• quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

quote:

Motorsiklet öldürür uzak duralım.

Motorsiklet öldürmez köprüye yaya olarak çıkan 2 geri zekalı öldürdü maalesef

Volvoya binseydi o 2 yaya ölürdü tabi yeni arabalar yayaya carpmayı önleyici sistemlere sahip

• dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Adam ölmüş burda neyi ispat derdindesin anlamak mümkün değil. Madem biliyorsun bu sistemin saatte kaç km hıza kadar çalıştığını da bilmen lazım. 90km/h hızla önüne köprüde aniden yaya fırlarsa o volvonun da hali perişan olabilir hakimiyeti kaybedip diğer araçlarla çarpışma riski de var. Hızına bağlı olarak köprüden bile uçabilir. Acaba otomobil kazalarında da böyle çıkış yapıp öldürür diyor musun. Feci bir kaza olmuş olanla ölene çare yok, boş boş yorumlar yapmayın bari.
  • Allah taksiratını affetsiz çok sevdiğimiz bir abimizdi kendisi. Huzur içinde yatsın
  • 5 sene önce ayakabı boyacısı bi abimiz vardı bana bi nasihatı vardı sat bu motoru kurtul bundan şeytan işinden demişti neden dedim Ya sen bu motoru öldürürsün Ya bu motor seni öldürür demişti. 1 ay sonrada motorum çalınmıştı şimdi diyorumda iyikide çalınmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-894D9AB01 -- 25 Temmuz 2017; 12:49:5 >
  • sabah uyanır uyanmaz abim haberini verdi gerçekte hiç görmediğim tanışmadığım bir adama bu kadar bağlanmışım
    derinden sarstı beni Allah rahmet eylesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

Adam ölmüş burda neyi ispat derdindesin anlamak mümkün değil. Madem biliyorsun bu sistemin saatte kaç km hıza kadar çalıştığını da bilmen lazım. 90km/h hızla önüne köprüde aniden yaya fırlarsa o volvonun da hali perişan olabilir hakimiyeti kaybedip diğer araçlarla çarpışma riski de var. Hızına bağlı olarak köprüden bile uçabilir. Acaba otomobil kazalarında da böyle çıkış yapıp öldürür diyor musun. Feci bir kaza olmuş olanla ölene çare yok, boş boş yorumlar yapmayın bari.

Kafası kopan motorsikletciden sonra değil motor iki tekerlekli ne varsa benden uzak dursun. 4 ayaktan 4 tekerden sasmiycan.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

Kafası kopan motorsikletciden sonra değil motor iki tekerlekli ne varsa benden uzak dursun. 4 ayaktan 4 tekerden sasmiycan.

burada ne işin var 4 ayaklı kardeş

• dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Öldüren araç değil zihniyettir. Kazaların çok azı araç kaynaklı bir kısmı yol ve çevre etkenleri geri kalanı kullanıcı kaynaklı. 4 tekerlekli araçlarda da ölen binlerce insan var. Motosiklet kazalarında ölüm oranı yüksek dersen anlarım. Araba, motor, yaya fark etmez Kurallara uyacaksın, gerekli tedbirleri alacaksın bunların dışında yapabileceğin bir şey yok ölüm kapıya gelince.

Barkın abininde köprüde ilerlerken önüne yaya çıkması sonucu kaza gerçekleşip ölmüş deniliyor. Yaya bulunmaması gereken yerde bulunuyor belki barkın abide hızlıdır bilemiyorum sonuç insan hatası ve yaya dahil iki ölüm. Trafik oyuncak değil kafamıza göre takıldığımız bir yer değil kurallarına uymamız gerekiyor. Emniyet kemerini, kaskı vs takmamız gerekiyor.

Bu adam senin zihniyetindekilere anlatamadan öldü gitti. Sen yine fiat marka arabana binmeye devam et. Kurallara uy başkasının canına kast etme başkada birşey istemiyoruz senden.

• şu yaşımda hüngür hüngür beni ağlatan, keşke bu karanlık sabaha uyanmasaydım da bu haberleri okumasaydım dediğim motor bana sevdiren hayatımı değiştiren çok değerli bir insandı. Geç tanıdım seni babuşum beni affet. Bizleri affet koruyamadık seni
  • Mekânı cennet olsun , onca büyük motoru elinde oynatırken KTM 200RC ile yaptığı kazada hayatını yitirdi. Biraz daha dikkat arkadaşlar dalgınlığa veya aşırı hıza hiç af yok bu araçta :(

• Elektrox kullanıcısına yanıt
    Benim arabam yok ki Kısmetse 1-2 yıl içinde e46 BMW alma niyetim var.

Benimki anlatmaya çalıştığım şey motorsiklet bir kazaya karışırsa ölüm oranı arabaya göre daha yüksek. Çok çabuk hızlandığı içinde çok dikkatli sürülmesi lazım. Türkiye şartlarında motorsiklete değer veren yok gelen geçen sıkıştırıyor. Böyle olayları bile bile 2 teker sürülmez. Rahmetli abimiz motorsiklet almak isteyen insanlara ibret olsun.

Kafası kopan motorsiklet sürücüsünü gördükten sonra 2 tekerli ne varsa benden uzak olsun.

• Haberi duyduğum an gerçekten hüzünlendim, çok başarılı ve iyi bir insandı.. Allah rahmet eylesin, çok erken ve beklenmedik oldu, her ölüm gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendagi Migzara -- 25 Temmuz 2017; 16:36:9 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.