Şimdi Ara

AEG 87495 XFL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Rezistans değişimi de maliyetli bir işlem değil aslında ama jenaratörün buharla tazeleme konusunda daha başarılı olacağını düşünüyorum çünkü birinde buharın püskürtülme durumu var tıpkı ütü gibi diğerinde kaynayan suyun buharlaşıp yükselme mantığı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu25

Rezistans değişimi de maliyetli bir işlem değil aslında ama jenaratörün buharla tazeleme konusunda daha başarılı olacağını düşünüyorum çünkü birinde buharın püskürtülme durumu var tıpkı ütü gibi diğerinde kaynayan suyun buharlaşıp yükselme mantığı var.

Haklısınız. Buharı jeneratör ile üretmenin ben de daha yararlı olduğunu düşünüyorum. Üstelik jeneratörlü sistemde buhar yıkamaya katılabilir ancak aegnin kullandığı sistemde katılamaz. Gerçi ben Islak çamaşıra buhar püskürtmenin işe yaramadığını düşünüyorum ama sonuç olarak jeneratörlü sistem fonksiyon açısından öne çıkıyor. Kazanda kaynatma ise bakım kolaylığı ile.

• Candoğan beyin tavsiyesine uyarak aldığımız 8 aylık AEG L87494EFL (sadece ınox değil) kullanıcısı olarak kazanının bu kadar surede paslanmasını (1Karış kadar ) size tercihinizde faydası olması adına söyleyebilirim.
  • inanılır gibi değil garantiden değişim isteyin bari
  • a50 A kullanıcısına yanıt
    Gereken bütün detay ve formaliteleri araştırdım Candoğan beye özelden mesaj attım konunun uzmanı olarak yönlendirmesi adına ancak dönüş yapmadı forma girip girmediğine bakarken sizin açtığınız konu denk geldi 15 sene kullandığım profilo makine tek nokta pas tutmamıştı yerli ve ucuzdu oysa
  • bu gerçekten şaşılacak bir durum iyiki almamaşım bende Candoğan beyin tavsiyesi üzerine elektrolux efw 1497 cdw2 yi araştırıyordum bence siz servisten garntiden değişim isteyin hemen
  • a50 A kullanıcısına yanıt
    Evet gerekeni yapacağız artık deterjan mı sorun yoksa leke cıkarıcı ... oxi mi? anlamadık oysa bu ürünler hiç bu tarz şikayet almamış sitelerinden araştırdığım kadarıyla.
    Bir de burda garanti uzatma konu olmuş Candoğan bey uzatmamı tavsiye etti servise ödediğim 180 tl karşılığında sanırım 7 seneye uzamıştı bahsedildiği gibi 400 tl değil bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akpunar06

Candoğan beyin tavsiyesine uyarak aldığımız 8 aylık AEG L87494EFL (sadece ınox değil) kullanıcısı olarak kazanının bu kadar surede paslanmasını (1Karış kadar ) size tercihinizde faydası olması adına söyleyebilirim.

Hocam merhaba, cihazın kazanı paslanmaz çelik, kendiliğinden paslanması imkansızdır. Paslanma kazanda metal bir malzeme kalması, kimyasal malzeme veya şebeke suyundaki bir sorundan kaynaklanmış olabilir. Vakit kaybetmeden temizlemenizi öneririm. Fotoğraf ekleme şansınız var mı, hangi kısımda paslanma var?

• candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Merhaba Candoğan bey kazanın iç kısmında öne yakın bir karış ve sadece 1 yerde
    bizim tahminimiz hanım coçukların lekelileri için ...oxzi denilen leke cıkarıcı kullanıyor bir leğen içerisinde sıcak suyla uygulayıp daha sonra makineye atıyor tek aklımıza gelen bu
     AEG 87495 XFL
  • ben de bu makineyi düşünüyorum LG F14A7FDS5 ile arasında kaldım hangisini önerirsiniz

birde yılbaşında zam gelir mi bir bilginiz var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fallofahero -- 24 Aralık 2015; 10:28:41 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.