aeg bayinden çamaşır makinesi aeg 88489 için 2600 lira nakit fiyat verdiler sizce nasıl
aynı zamanda profilo bayisi ve bulaşık makinesi için 6480 olan modele 1200 yine nakit
sizce nasıl. 2 saat uzaklıkta bizim ev bu bayiye ayrıca.
teşekkürler iyi günler
88489FL hepsiburada fiyatı 2.159 tl
internetten alabiliyorsanız fiyatı iyi
profilonunda fiyatı iyi
quote:
Orijinalden alıntı: yağ tenekesi
88489FL hepsiburada fiyatı 2.159 tl
internetten alabiliyorsanız fiyatı iyi
profilonunda fiyatı iyi
düşürürler vurarlar kırarlar diye korkuyorum internetten almaya ama biz amasyadayız burdaki aeg bayilerinde iş yok taaa tokat bayiinden aldım bu fiyatı telefonla
makine yatak odasında ebeveyn banyosunda olacağı için sessiz olmalı aeg yi o yüzden istiyordum ama bochta inverter motor var mı tam olarak bilmiyorum
teşekkürler yağ tenekesi
quote:
Orijinalden alıntı: berser
düşürürler vurarlar kırarlar diye korkuyorum internetten almaya ama biz amasyadayız burdaki aeg bayilerinde iş yok taaa tokat bayiinden aldım bu fiyatı telefonla
makine yatak odasında ebeveyn banyosunda olacağı için sessiz olmalı aeg yi o yüzden istiyordum ama bochta inverter motor var mı tam olarak bilmiyorum
teşekkürler yağ tenekesi
Bosch ta da inverter motor var.Eco silence drive diye aratırsanız çıkar.
quote:
aeg bayinden çamaşır makinesi aeg 88489 için 2600 lira nakit fiyat verdiler sizce nasıl
aynı zamanda profilo bayisi ve bulaşık makinesi için 6480 olan modele 1200 yine nakit
teşekkürler iyi günler
Bana oldukça fazla geldi. Yaklaşık bir ay kadar once yetkili aeg bayisinden 10 ay taksit, 2 ay erteleme ile 2000 ytl' ye aldım. (tam olarak 2050), bazı şartlar yüzünden fazla pazarlık şansım olmamıştı ve bu fiyat bile piyasaya gore yüksek geldiği için biraz içime oturmuştu, peşin 1800 - 1900 civarına bulabileceğinizi düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: @CAN@
quote:
teşekkürler yağ tenekesi
Bosch ta da inverter motor var.Eco silence drive diye aratırsanız çıkar.
teşekkürler can boscha da bir bakayım o halde bana da çok yüksek gelmişti o yüzden buraya sorma ihtiyacı duymuştum
quote:
Orijinalden alıntı: bachibouzouk
quote:
teşekkürler iyi günler
Bana oldukça fazla geldi. Yaklaşık bir ay kadar once yetkili aeg bayisinden 10 ay taksit, 2 ay erteleme ile 2000 ytl' ye aldım. (tam olarak 2050), bazı şartlar yüzünden fazla pazarlık şansım olmamıştı ve bu fiyat bile piyasaya gore yüksek geldiği için biraz içime oturmuştu, peşin 1800 - 1900 civarına bulabileceğinizi düşünüyorum.
bana da çok yüksek geldi o zaman aeg den vazgeçmeliyim sanırım
quote:
quote:
quote:
teşekkürler iyi günler
aeg boschtan daha kaliteli son 5 senedir hic begenmiyorum boschu tercih senin
quote:
Orijinalden alıntı: yağ tenekesi
quote:
quote:
quote:
teşekkürler iyi günler
aeg boschtan daha kaliteli son 5 senedir hic begenmiyorum boschu tercih senin
Alıntıları Göster
Fiyat çok fazla. Bayilerden ve teknomarketlerden 2000-1850TL arasına temin edilebiliyor. Ben en son fiyat aldığımda:
-Ataşehir AEG bayisi 1850TL -beyazesyam.com 1749TL -Electroworld 2050TL, yanında %10 hedye çeki veriyor 1845'e geliyor.
Mediamarkt'tan da zaman zaman teşhirden ucuza bulunabiliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: candogan62
Fiyat çok fazla. Bayilerden ve teknomarketlerden 2000-1850TL arasına temin edilebiliyor. Ben en son fiyat aldığımda:
-Ataşehir AEG bayisi 1850TL -beyazesyam.com 1749TL -Electroworld 2050TL, yanında %10 hedye çeki veriyor 1845'e geliyor.
hocam siz nerden almıştınız ben de internettem alsam ama nerden bi yol gösterirmisiniz
buralarda elestroworld mediamrkt yok maalasef
quote:
quote:
hocam siz nerden almıştınız ben de internettem alsam ama nerden bi yol gösterirmisiniz
buralarda elestroworld mediamrkt yok maalasef
Alıntıları Göster
Ben araya torpil koyarak Electrolux merkezinden aldım Başka birinin almasına imkan vermezler dolayısıyla.
İnternette en güvenilir yer beyazesyam.com. Olmadı bayiye internetteki fiyatı gösterin, indirim yapsın. Çok uçuk bir fiyat vermiş.
quote:
Ben araya torpil koyarak Electrolux merkezinden aldım Başka birinin almasına imkan vermezler dolayısıyla.
İnternette en güvenilir yer beyazesyam.com. Olmadı bayiye internetteki fiyatı gösterin, indirim yapsın. Çok uçuk bir fiyat vermiş.
candoğan bey sizin ve diğer arkadaşların yorum ve önerilerini okuyarak 1 hafta gecti sonuc olarak çamaşır makinesinde aldığınız modeli çok beğendim Fakat eşim darty mağazalarından teşhirden BOSCH İDOS WAS 28840 1500 E ALMIŞ ONUNLA İLGİLİ OLUMLU VE OLUMSUZ TUM MESAJLARI OKUDUM AMA İÇİM HİÇ RAHAT DEĞİL ÖNCELİKLE ÜRÜNÜN TEŞHİRDE OLMASI (YAN TARAFINRA TIRNAK UCU KADAR BOYA KALKMASI VARMIŞ ) TAMBURUNUN İÇİ SANKİ ÇAMAŞIRI DEFORME EDECEK GİBİ DETERJAN KULLANIMI İSE RAHAT OLAMAYACAK VEEE WAS SERİSİ OLMASI BUNLARIN ÜRETİ DURDU DOKUNMATİK TUŞLARDAN HOŞLANMADIM
candoğan bey sizin ve diğer arkadaşların yorum ve önerilerini okuyarak 1 hafta gecti sonuc olarak çamaşır makinesinde aldığınız modeli çok beğendim Fakat eşim darty mağazalarından teşhirden BOSCH İDOS WAS 28840 1500 E ALMIŞ ONUNLA İLGİLİ OLUMLU VE OLUMSUZ TUM MESAJLARI OKUDUM AMA İÇİM HİÇ RAHAT DEĞİL ÖNCELİKLE ÜRÜNÜN TEŞHİRDE OLMASI (YAN TARAFINRA TIRNAK UCU KADAR BOYA KALKMASI VARMIŞ ) TAMBURUNUN İÇİ SANKİ ÇAMAŞIRI DEFORME EDECEK GİBİ DETERJAN KULLANIMI İSE RAHAT OLAMAYACAK VEEE WAS SERİSİ OLMASI BUNLARIN ÜRETİ DURDU DOKUNMATİK TUŞLARDAN HOŞLANMADIM
ÜRÜN ÇARŞAMBA GELECEK SİZCE İADE ETSEM Mİ
Bence fiyat ve ürün çok iyi. İade edilecej bir durum göremedim. Ses desibelleri az, şansınıza hatalı bir model çıkmazsa çamaşırları da yıpratmaz. Üretimi dursa da 28840 yeni olan 24840'a göre daha donanımlı bir modeldi.
İnşallah bu makine 6 aya kadar iner fiyatı da bende alırım...Çok beğendiğim donanımlı bir alet...Candoğan ayrıca 3320 arçellikle ilgili videolu bir arıza başlığı açtım bakrmısn??
quote:
acaba nerden alınır bu makina yılan hikayesine döndü iyice :(
Alıntıları Göster
Kargonun ne kadar tuttuğunu anlamak için ürününüzü sepete ekleyip satın alma linkine tıklayın, tutar gösterilecektir.
Cihazı ambalajına dikkat ederek teslim alırsanız sorun yaşamazsınız.
quote:
Kargonun ne kadar tuttuğunu anlamak için ürününüzü sepete ekleyip satın alma linkine tıklayın, tutar gösterilecektir.
Cihazı ambalajına dikkat ederek teslim alırsanız sorun yaşamazsınız.
Alıntıları Göster
burdaki üstatların tavsiyeleri ışığında ilerliyorum bakalım sonumuz ne olacak
peki son bir soru bayiden bosch way24840 almak mı? internetten aeg 88489 almakmı daha mantıklı?
quote:
burdaki üstatların tavsiyeleri ışığında ilerliyorum bakalım sonumuz ne olacak
peki son bir soru bayiden bosch way24840 almak mı? internetten aeg 88489 almakmı daha mantıklı?
Alıntıları Göster
hocam aeg yi al. meseleyi bitir. en uyfun fiyata alın geçsin. electrolux un bir ara garanti süresi de uzuyordu. uzatın garanti süresini keyfinize bakın.