aeg elektrolux aaaauto modeli bulaşık makinesi almak istiyorum yorumlarınız nedir acaba? teşekkürler
Ben İstanbul Turkiye elektrolux bulaşık makinesi aldım, makine ilk aldığım hafta değiştirildi kart arızası sebebi ile, 2ci gelen makine tam 5 kere bozuldu motor kart ve kablolama makinenin değişmeyen parçası kalmadı ve her servise gittiğinde ucunca bir sure kalıyor şuanda 20 gun oldu ve kablolama sistemi turkiyede yok dediler 15 gun beklemem isteniyor. Makine her gidip geldiğinde 6 kez, dış kasasıda zarar gördü, makineyi eve getirip kurudkları anda 10 15 dakika sonra bozuluyor ve getiren elemanlar tekrar geri götürüyor. Dediğim gibi bu 2ci makine ve toplamda 6 kez arıza yaptı ayrıca 20gundur serviste ve bana 15 gun daha kablo elektirik kablolama sistemi beklemem gerektiği söyleniyor. Bunlarla ilgili servis kayıtları var ve ses konuşma ses kayıtlarıda var cep telefonumda. Eger 20 gun bekledikten sonra 15 gun daha beklersem kablo sistemide değişecek ve toplamd amakinenin değişmeyen kısmı kalmamiş olacak.. beklemeyi kabul etmez isem yasal sınır dolmadna makineyi getirip bırakacaklarnı söylediler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme