Şimdi Ara

AEG F 77023 MOP ( Öninceleme) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    AEG 77023 sahiplerinden bir ricam var.

Lütfen kendi makinenizin ön kapağın sağ yan kısmında bulunan dokuz haneli 9 rakamı ile başlayan PNC(Üretim Numarası) ve PNC numarasından sonraki iki rakamlı versiyon numarasını söyleyebelirmisiniz.
  • Konuyu hortlatayim. 2 yildir bu 77023 mop kullaniyorum. Son 6 aydir bardaklari puslandirmaya ve cizmeye basladi. 2 ayda bir finish temizleyici kullaniyor tuzu parlatici eksik etmiyorum ama tam cozumu bulamadim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: es_umit

Konuyu hortlatayim. 2 yildir bu 77023 mop kullaniyorum. Son 6 aydir bardaklari puslandirmaya ve cizmeye basladi. 2 ayda bir finish temizleyici kullaniyor tuzu parlatici eksik etmiyorum ama tam cozumu bulamadim...

Merhaba; bardak fotoğrafı koymanız mümkün mü? Tuz içeren tablet ile tuzu birlikte kullanmanız bu soruna neden olabilir. Önerim Finish Quantum tablet ile Multitab fonksiyonunu birlikte kullanmanızdır.

Bulaşık makinesi için kullanım önerileri yazmıştım yıllar evvel, bu başlık da size fikir verebilir.

https://forum.donanimhaber.com/m_53998884//tm.htm#53998884

• candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Can doğan hocam merhabalar. Gozumuz yollarda kaldi forumdan uzaksiniz bir suredir..
    Hemen cekip gonderiyorum bir foto ama umarim net cikar..

Bu arada aeg l87695wd2 almayi planliyorum sizin de tavsiye ve yorumlarinizi da dikkate alarak umarim pisman etmez:)
  • Merhaba,

Aynı makinayı 3-4 yıldır kullanıyoruz. son bir kaç aydır yıkama sonuna doğru "20" hatası alıyorum. sanırım drenaj ile ilgli bir hata. altındaki tahliye filtresini temizliyorum, hatta makinayı yatırıp tahliye hortumunu üfleyerek bir tıkanıklık olup olmadığını kontrol ettim, hortum açık görününce hortumu kırmadan yerine oturttum fakat hala aynı hatayı almaya devam ediyorum. tahliye de bir sıkıntı yok, su boşalmış halde açıyorum fakat program sonlarına doğru programı durdurarak aynı hatayı veriyor. sizce sebebi ne olabilir?

Teşekkürler..@candogan62
  • üstteki sorunumu çözdüm. alt fıskiyenin dönen kısmı yanlarından açılmış. öyle olunca yanlardan verdiği tazyikli su kapağın altından alt hazneyi doldurarak sürekli tahliye motorunu çalıştırmış. alt fıskiyeyi yenileyince sorun çözüldü.

ama şimi i60 hatası vermeye başladı. makine fena ısınıyor. kapalıyken bile kendi kendine ısındığı oluyor. kontrol kartı gibi düşündüm. fikri, tecrübesi olan var mıdır?

• i60 ı da çözdüm. kart üzerinde rölesi yanmış :) kendi kendime yazıp duruyorum.. :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.