Şimdi Ara

AegSRO Online | Eski iSRO Heyecanı | 80 Cap Sadece CH Emek Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AegSRO Online  | Eski iSRO Heyecanı | 80 Cap Sadece CH Emek Sistemi

AegSRO Online  | Eski iSRO Heyecanı | 80 Cap Sadece CH Emek Sistemi

İlk olarak konumuzu okuyan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Merhaba sevgili arkadaşlar, Sizlere AegSRO'dan bahsetmek istiyorum.

AegSRO ekibi olarak Türkiye'nin ilk private server'ini açmıştık 8-9 yıl önce

SSE, (AegSRO)
    Özel Kodlama (Polonya) (AegSRO Plus)
    ve sonrasında Vsro Files ile 7 yıl önce açmıştık. (AegSRO Extreme)

Bizleri tanıyan bilen oyuncularımızın halen kaldığını bilmekteyiz. bizler uzun bir aradan sonra üzerinde epey çalıştığımız AegSRO Old - School 80 Cap sade görünümlü serverini açmaya karar verdik. Serverimiz de üzerinde durduğumuz çeşitli editlemeler ve düzenlemeler ile oyuncularımızın keyif almasını ve sıkılmaması için uptade planlamaları da yaptık.

Ufak Bir Anımsatma : Daha önceleri ara verdiğimiz zamanlarda AegSRO Adında bir çok server açıldı bizim o serverler ile bağlantımız bulunmamaktadır. Açtığımız Tüm server'ler www.aegsro.net 

Arıyacağınız her sorunun cevabını almanız için Forum sitemiz'deki AegSRO - Duyurular ve Haberler  Bölümünden bakabilirsiniz.

Not: Beta zamanında server'de bulunan bugları bize bildirdiğinizde silk ödülü kazanacaksınız beta bittikten sonra hesabınıza aktarılacaktır. Ayrıca beta süresince Silk satışı yapılmayacaktır!

Bug Bildirim Forumu

Bug bildirimi

Oyun Etkinliklerimiz (incelemek için bağlantıya tıklayın)

Roc Etkinliği

Capture The Flag Etkinliği

Job Sistemimiz (incelemek için bağlantıya tıklayın)

Job sistemin'den bahsetmek istiyorum biraz Job sistemi diğer oyunlara daki gibi Job Coin sistemi yok Coin NPC'mizde yok.
    Job'ta her çektiğiniz kervan için aldıpınız Experience point ile seviye atlamaktasınız bu sevile 7 olunca otomatikmen sıfırlarnı ve size bir adet gift box verir Gift box'da süpriz ödüller sizleri bekliyor.

Ayrıca Job ile ilgili bir çok yenilkte bağlantıda mevcuttur.

Job Sistemi

Küfür Sistemimiz (incelemek için bağlantıya tıklayın)

Küfür sistemimizden bahsetmek istiyorum özellikle çoğu serverde bulunan oyuncular Din, Irk, Mezhep, Siyasi ve vasıflara ettikleri küfürler ile oyuncuların tadını kaçırmaktadır ama biz bu duruma el atarak buna dur dedik hiç bir şekilde küfür edilmeyecek ve sistemimizi aşanlar tamamen oyun sisteminden uzaklaştırılacaklardır.

Küfür Sistemi

Oyun içi ticaret (incelemek için bağlantıya tıklayın)

Oyun oynuyorsanız oynadığınız oyunda satış ticaret yapmak en doğal hakkınızdır buna kimse karışamaz. Bu yüzden oyun içi ticaret tamamen serbesttir fakat bizim kontrolümüzde olmak şartıyla.

Oyun İçi Ticaret

Karakter İtem Satış Alanı

Oyun içi tanışma alanı (incelemek için bağlantıya tıklayın)

Oyun içinde tanışmak guild tanıtımı yapmak için arkadaş ortamı oluşturmanız için sizin için özelbir bölüm oluşturduk

Tanışma Alanı

Oyun Afişimiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AegSrv -- 13 Temmuz 2017; 18:35:5 >

• Arkadaşlar oyuna sizden önce girdim ve baktım gerçekten herşey düzenli bi sıkıntı görmedim eski sro ların tanıdını alabilecegimiz bir sro artık gelen arkadaşlar mevo benim kullancı adım görüşmek üzere
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.