Şimdi Ara

AeroCool Strike-X 600W + Jameson USA 554

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde AeroCool Strike-X 600W 80+ plus psu var.Ben bu psu ile sağlam bi amfi çalıştırmak istiyorum. Jameson USA 554 1800 watt 4 kanal Amfi veya önerebileceğiniz oto amfi alacağım.Psu yu biliyorsunuzdur heralde 12V tek kanaldan 50A verebilmekte bu psu ile jameson usa 554 veya daha üstü bi amfi yi çalıştırmak istiyorum.Aklımda 1xwoofer 4xmid bağlamak var.Yani amfi ve hoparlörü alıcam.Asıl sorum arabalarda bile genelde 12V x 30 A olduğuna göre bu psu da sorunsuz çalışıp çalışmayacağı.Amfi ile woofer ve hoparlör tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ayrıca amfi ve hoparlörler çok uçuk olmasın uygun f/p ürünleri almayı planliyorum ha dersenizki neden ev ses sistemi almiyorsun yeri geldiğinde arabada yeri geldiğinde evde kullanmak için.En önemliside böyle şeylerle uğraşmayı sevdiğim için.

Arkadaşlar biliyorum bu konu hakkinda çok konu açıldı ama sonradan bi sorun çıkmaması için bilgilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.Şimdiden Teşekkürler

• Arkadaşlar bi yardımcı olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony XSGTX121LC Orijinal Kutulu Kompakt Boy 30 Cm''1000W Subwoofer

http://www.hepsiburada.com/liste/sony-xsgtx121lc-orijinal-kutulu-kompakt-boy-30-cm1000w-subwoofer/productDetails.aspx?productId=otsonyxsgtx121lc&categoryId=26090

Arkadaşlar bu subwooferda karar kıldım tek sorun bunu beslicek bi mono amfi lazim ucuz yollu 2.el de alabilir bi amfi lazim subwoferin 300w rms degeri var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x-plod iyidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.