Şimdi Ara

Aerocool Vs3-advance (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: deathness666

Bende şu kasayı almayı düşünüyorum hazır PSU da var yanında :)

http://www.hepsiburada.com/liste/aerocool-vs-3-550w-2x12cm-fan-ssd-ready-mid-tower-siyah-oyuncu-kasasi-ae-vs3-550/productDetails.aspx?productId=bd301628&categoryId=1013

Bununla birlikte gelen PSU benm donanımları rahatça çalıştırabilir mi acaba?

amd athlon II x3 460 3.4 Ghz (4. çekirdek açık) biraz overcklock yapabilirim

gigabyte hd 6850 (overcklock şart)

o PSU sisteminizi çalıştırabilecek güçtedir bütçe kısıtlı ise değerlendirilebilecek bir kombinasyon.

"bütçe problem değil" derseniz kasayı ayrı, PSU'yu ayrı almanızı öneririm. bir bütçe belirtirseniz daha iyi PSU önerileri sunabilirim.

• 300R iyidir kalitelidir.Fiyatına göre en iyisidir.Hatta çoğu pahalı kasalardan bile iyidir.Corsaire her konuda güvenirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reys

300R iyidir kalitelidir.Fiyatına göre en iyisidir.Hatta çoğu pahalı kasalardan bile iyidir.Corsaire her konuda güvenirim.

Evette bana pahali geldi ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehhalil

quote:

Orijinalden alıntı: Berk1990

quote:

bütçe kısıtlı ise VS3 alabilirsin, parasına göre çok güzel bir kasa.. ama alternatif olarak -üstelik daha ucuza- şu kasayı da öneririm:http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=NOXBLAZESX

bütçe dert değil dersen XPREDATOR X1 ya da 300R alınası kasalar..

Attiginiz kasan fan yuvasi var acaba ? Fiyati uygun aslinda dusunebilirim .corsair r300 pahali geldi o yuzden pek alacagimi zannetmiyorum

5 fan yuvası olması lazım.. fan yuvasının sayısına baya takıntılısın sanırım 5 fan yuvası fazla bile gelir.. fan olayını abartma.. fan çoğaldıkça uğultusu da çoğalabilir dikkat et.

bütçe kısıtlı ise, ki öyle olduğunu belirtmişsin; NOX BLAZE SX ya da VS3 arasında bir tercih yap. hangisini beğenirsen onu al. ikisi de fiyatına göre oldukça güzel kasalar. NOX kasanın incelemesi de var youtube'da. izlemek istersen bi bak:
    http://www.youtube.com/watch?v=KtCDE7iTgog

Aerocool vs 3 advanced alacagim :) son kararim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deathness666

Bende şu kasayı almayı düşünüyorum hazır PSU da var yanında :)

http://www.hepsiburada.com/liste/aerocool-vs-3-550w-2x12cm-fan-ssd-ready-mid-tower-siyah-oyuncu-kasasi-ae-vs3-550/productDetails.aspx?productId=bd301628&categoryId=1013

Bununla birlikte gelen PSU benm donanımları rahatça çalıştırabilir mi acaba?

amd athlon II x3 460 3.4 Ghz (4. çekirdek açık) biraz overcklock yapabilirim

gigabyte hd 6850 (overcklock şart)

o PSU sisteminizi çalıştırabilecek güçtedir bütçe kısıtlı ise değerlendirilebilecek bir kombinasyon.

"bütçe problem değil" derseniz kasayı ayrı, PSU'yu ayrı almanızı öneririm. bir bütçe belirtirseniz daha iyi PSU önerileri sunabilirim.

Eğer tek PSU alcaksam 100 lirayı geçmesini istemem. Zaten o fiyattaki PSU lar alacağım kasanın içinden çıkan PSU yla hemen hemen aydı değerde. 80+ yada 80+ bronze PSU larda 130 140 liradan başlıyor. Kasayı almak daha mantıklı geliyor. Uzun lafın kısası limit 150 Tl. Ama sırf 150tl de PSU ya vermek istemiyorum. Çünkü ihtiyaç fazlası oluyor benim fikrim tabi.

• yüksek verimli PSU almak bana göre ihtiyaç fazlası ya da gereksiz değildir. ödediğiniz ekstra bedeli (kullanımınıza bağlı olarak) orta-uzun vadede amorti eder, hatta kâra geçebilirsiniz. üstelik doğaya da daha az zarar vermiş olursunuz. "1 kişinin katkısı ne olur ki" diyebilirsiniz ancak tüm toplum bu bilinçle hareket ederse (sadece PSU seçimi ile değil elbette) doğaya hatırı sayılır bir katkımız olur ve gelecek nesillere daha yaşanılası bir dünya bırakırız. benim bakış açım da budur

ancak bütçeniz kısıtlı (150 TL) ise belirttiğiniz üründen daha iyisini bulmanız mümkün değil.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.