Şimdi Ara

Aerocool VX 600w 120 tl ye alınır mı?_

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aerocool un 600w lık psu almayı düşünüyorum. Şuandaki sistemimi Aopen 350 w power ile idare ediyordum. hali hazırdaki psu 5 yılını tamamladı ve artık reset atmalara başladı. Dolayısıyla sistem yeni psu istiyor. 120 tl civarında bütçem var. 600w yeterli geldi.

HB den almayı düşünüyorum 25 tl hediye çekim var 100 tl üzerine. Satıcının HB olmak üzere başka tavsiyelerinizede açığım.

İlgilendiğim psu

http://www.hepsiburada.com/aerocool-vx-serisi-600w-aktif-pfc-guc-kaynagi-ae-vx600-p-BD304666

Teşekkürler

• O fiyata alinabilecek belkide en guzel psu dur alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni fiyat araliginda 450w kadar dustum. Verdigi degerler gercek ise fazlasiyla is gorecek. Ileride sistemi buyutursemde karsilayabilecek. Simdiki sistemi 350w kurtarirken 600 rahatlikla goturur. Beni tedirgin eden psu kalitesi 80+ olaylari

• Gayet kaliteli bir psu 12v kanalindan 468w guc sagliyor ve %80 verimliligi var yani 80plus duz demek oluyor bu gonul rahatligi ile alabilirsin sen zaten 600w tam guc kullanmayacaksin o verimlilik 80plus silveri gorur :)

• Tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: ucav

Tesekkur ederim

Rica ederim :)

• Aerocool Frisby vs gibi markalar yüksek güç ismi altında TAMAMİYLE FASON ÜRÜN SATIŞINDA.Gerçek değerleri taşımazlar.1200 watt frisby gördüm öyle bir üretim olmamasına ragmen hemde 299 tl kampanya diye

Bu ürünün 600 watt tam bir güç verdiğini bırakın bana 500 watt tam güç verdiğine dair bir sertifikasını yada herhangi bir siteden test puanlamasıyla birlikte link gösterin.

Eğerki diğer ürünleri incelerseniz corsair high power ve thermaltakenin 600 watt psu'sunu minimum 250 tl den aşagı fiyata göremezsiniz.

Bu hepsiburada indirim aldatmacasınada kanmayın.Teknofiyat üzerinden araştırın 99 tl'ye dahil bu ürünün satıldıgı başka yerler mevcut.

Eğerki o fiyatlara bir ürün arıyor iseniz illahaki yüksek watt diyorsanız en son çare CODEGEN markasına bakın aynı site üzerinden.

Bütçeniz el veriyor ise ve uzun vadede kullanıcam ben sorun istemiyorum diyor iseniz onun yerine ZALMAN - CORSAİR - HİGH POWER - THERMALTAKE gibi bilindik VE GARANTİSİ SAGLAM olan cihazlara yönelin.Başınızın agrımaması için bunlara dikkat ediniz.

NOT : HER PAHALI MALDA KALİTELİ OLACAK DİYE BİRŞEY YOKTUR.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tesekkur yorumunuz icin. Evet dandik bircok marka var aerocool orta bir marka saydiginiz urunler ise ust seviye. 2 yil garantisi var o yuzden alinabilecegini dusunuyorum. Ayni fiyata corsair in 450w modeli var. Kampanya devam ederse onu alabilirim. Sizin onereceginiz bi fiyat bandindaki urunu paylasirsaniz onuda degerlendririm tesekkurler

• Sisteminize dair bilgi verir iseniz bilgimiz dahilinde ürün önerisinde bulunabilirim
  • P5 kpl se am
    E7400
    2x2gb ddr2 kingstoon hyperx
    Asus2 gb 7790
    4 usb 3 0
    Aver 706 tv karti
    5 harici harddisk.

Sistem yuksek degil. 350w aopen ile kullandim. Sistemi guncellemeyi dusunuyorum. Gelecege yatirim olarak. Bu psu dan cok beklentim kalmadi acikcasi. Forumda bir arkadas tauro 600w satiyor xigmatek ya onu ya bunu alacagim. Fakat bu taurodan verimli tauro 12 v uzerinden 432w iken bu 468 w 3.3 ve de ise tauro 120 iken bu 130w

• Aerocool Vx500 var bende 12 V güç kanalından 408 W güç veren modeli hemde eski sürümü 2 sene evvel almıştım bunlar yeni elden geçirilmiş sürümü galiba.

Phenom x6 1100T (125W)
    R9 270 (140 W)

Sistemle kullanıyorum bana bir sorun yaratmadı +12 V kanalı çok yüklenince bazen 11.7v civarlarına iniyor (Belki 2 senedir kullandığım içindir) ama genel olarak bi sıkıntı yaşamadım 10-15 kere elektrik kesilmeside oldu pc ye herhangi bir sorun olmadı diyebilirim fiyatına göre iş yapar bence ama daha kaliteli alırım dersen sana kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 8 Aralık 2015; 11:49:57 >
  • ucav kullanıcısına yanıt
    biraz daha verin fsp hyper alın

http://www.vatanbilgisayar.com/fsp-hyper-500-serisi-500w-guc-kaynagi.html
  • bir çılgınlık yapıp aldım. Bakalım nasıl gelecek. Kasaları güzel. PSU da güzel çıkabilir. Kötü çıkarsa iade eder corsair alırım artık
  • hayırlı olsun gayet uygun fiyat
  • Bugun geldi ve monte ettim. İlk testlerim olumlu yönde. Fan sesi çok yok. Hatta duyulması zor diyebilirim. Bildiğiniz bir test programı varsa test etmek isterim.
  • 99tl'ye GG'de vardı bu ürün teknobiyotik satıyordu. Sanırım bitmiş aradım bulamadım.
    HB'da da bitmiş. var mı bilen eden?
  • Ben 1-2 yerde daha görmüştüm ama hatırlamıyorum. Ben 25 tl çek ile aldığım için bana 95 liraya geldi. kargoda kredi kartının bonusuyla ödendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sy1907

99tl'ye GG'de vardı bu ürün teknobiyotik satıyordu. Sanırım bitmiş aradım bulamadım.
    HB'da da bitmiş. var mı bilen eden?

Bilgisayarın %80 asıl ana güç gerektiren bileşenleri CPU - EKRAN KARTI vs 12 VOLT kanalını kullanır.

Bir güç kaynağı seçerken öneminizi buna göre almalısınız zaten.

500 watt yazan bir psu 12 v kanalından 500 watt verdiği anlamına gelmez.

XİGMATEK markası 500 watt psu 'su +80 özellikli lakin 12 v kanalından 384 watt veriyor.Geriye kalanlar ise +5 volt.150 watt gibi +5 v degeri çok gereksizdir.Bu iş zaten bir nevi aldatmaca gibi duruyor günümüz tam bilgisi olmayan insanlarda.

Onun yerine CORSAİR VS550 modeline bakabilirsiniz el veriyor ise bütceniz.502 watt vermektedir 12 v kanalında

Eğerki yine kaliteli birşey istiyor iseniz FSP HYPER 500 WATT modeline bakın.

12 volt kanaından 450 watt gibi güzel bir rakam veriyor

http://www.vatanbilgisayar.com/fsp-hyper-500-serisi-500w-guc-kaynagi.html

FSP markası kötü gibisinden bir takım yorumara karşılaşabilirsiniz.Ama itibar etmeyin.Günümüzde ARÇELİK - VESTEL - BEKO - LG - ASUS vs gibi hazır sistem kasaarının içini açarsanız FSP markasına rastlarsınız.Kötü olsa idi 2 yıllık kendini kanıtlamış markalar böyle ürün kullanmaz idi.

Aerocool yerine FSP MUTLAKA tavsiye ederim.Deneyin ve kendiniz görün.İndirim dyerekten böyle aldatmacalara kanmayınız

• Hicbir zaman bir markanin fani olmadim. Bu sayede bircok yeni markaya sans verdim. Bazen yanildim bazende yeni markalarla tanistim. Creative marka singapurda elektronik kart yapan 10 m2 lik bir tesis iken bugun kazandigi paralari dusundum ve yeni creative ler neden olmasin dedim. Aerocool un kasalari hosuma gidiyor.psu sunu da denemek istedim. 2 yil garantisi var. 2 yil denesem kafidir dedim aldim. Alacaklarin kendi tercihleridir. Codemax everest gbi markalara karsi uzagim. Ama kasa ureten bir firmaya sans vermek isterim. Bir seasonic bir thermaltake bir corsair aramiyorum

Dediginiz gbi 12 v kanali onemli bana gelen psu uzerinde 600 w in 468w i 12 v1 kanalinda. Buna dikkat etmek gerek 130 w da 5 ve 3.3 icin. Fakat tum degerleri topladigimda 630w a yakin cikiyor. Bunuda peak degeri olarka dusunuyorum

Bakalim denemeler basarisiz cikarsa para iadesi alip bir vs650 alabilirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.