Şimdi Ara

Aerocool X1000 ya Akasa FC.SIX hangisi acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • baslikta belirtdigim gibi iki adet fan kontrolcu var yarin acil alamam lazim hangisini tercih etmeliyim kullananlar yada tavsiye edenler olursa cok sevinirim

aercool
    http://www.hepsiburada.com/liste/aerocool-x1000-5-x-3pin-fan-kontrolcu-ve-2-x-usb-30-525-on-panel-5x25w-ae-str-x1000/productDetails.aspx?productId=bd302557&categoryId=1125

akasa
    http://www.hepsiburada.com/liste/akasa-fcsix-lcd-6-pwm-uclu-fan-kontrolcu-ak-fc-08bk/productDetails.aspx?productId=bd101356&categoryId=1125

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi classcocuq -- 17 Eylül 2014; 22:05:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• niye kimse yardimci olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aerocool biraz daha spor duruyor akasa ise daha sade bir görüntüsü var. Kasanyn tipine göre 1 tanesini seç 2 si de sonuçta ayny i?levi görecek.Bana kalsa 2 sini de alma derim. Biosdan veya varsa anakart yn fan kontrolöründen kontrol et fanlary
  • once cevabin icinbtesekkur ederim kasam cosair 400r anakartm o kadar yuksek model olmadigi icin tek bi yer var taka bilecegim yaklasik 6 ya yakin fan olucak bu yuzden fan kontrolcu almak istedim cogu aoercool secerdim diyor akasaninda ikinci el ni full kutu faturalisini 45 e buldum
  • classcocuq C kullanıcısına yanıt
    2 kontrolör de 400r ye yaky?yr. ?u veya bu demek için ihtiyaçlaryny iyi belirlemen lazym. Örne?in ön tarafta usb olmasy rahatsyz etmezse aerocool yok ucuza akasa bulduysan akasa al tabi ki. Ama ben klasikçi oldu?umdan akasayy tercih ederdim.
  • bitane reaim bulsam hangisi yakistigina dair bi fikir edincegim ama yok bulamadim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.