Şimdi Ara

Afacan Louie Fan Club[36 Kişi Olduk!!]Yeni Resimler & BölümLer!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
7.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: dodi--

quote:

Orjinalden alıntı: tr26tr

andy anderson:
     Afacan Louie Fan Club[36 Kişi Olduk!!]Yeni Resimler & BölümLer!!

Duygulandım...
    Bu çizgifilm'in ismini görünce hep duygulanıyorum...
    Benden çok büyük birinin hayatını çizgifilm şeklinde izlemek duygulandırıyo...

Bu kişi andy anderson olamaz çünkü Louie Anderson zaten 1953 doğumlu.Dizi zaten 1960'larda geçiyor şu anda andy anderson yaşasa ki louie 4cü veya 5ci kardeş, o yıllarda bile 18 üstü abisi ablası olduğunu var sayarsak andy şu anda 90 yaşında falan olması lazım ki bu en az.Bende andy'nin fotoğrafı olacaktı sanırım bulursam koyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cl1nk -- 3 Kasım 2008; 10:18:52 >

• Ekle ekle çok severim keratayı , Cine5 te cedric + louie sanırım sadece b 2 çizgifilm var
  • benide ekleyinn ne izlerdim bu diziyi bi zamanlar
  • bu çocuğa annesi sürekli tatlı patates yapmıyor mu nasıl canım çekiyordu tadını da bilmiyom meretin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitaros -- 3 Kasım 2008; 12:50:10 >
  • hehe andy anderson ın bol keseden atışları öldürüyo beni.
    biz askerdeyken para karşılığında ayılarla güreşirdik.
    bir keresinde çakıyla tank patlattım.
    benn savastaykennnn yastıkk yerinee bir tomar dinamit kullanırdım TNT en yakın arkadasımdı

-dikkat edin bay anderson bu blaster 2000 serisi
    -blaster mlaster ben savaştayken tank kullandım

böyle uzayıp gidiyor
  • Merhaba ben louie nin bölümlerini indirmeye çalışıyorum fakat hiçbiri inmiyor linklerde bir sorun var herhalde yardımcı olursanız sevinirim. Bu çizgi filmi izlemeyi gerçekten çok istiyorum.
  • Beni de Ekle !
  • ekle
  • Bunu DUYDUM !!

Ekle çok severdim.İndiricem hepsini.
  • Kaç yıl sonra hortlatmak kısmet oldu bunu çizgi filmi de vardı onu ararken yine geldim buralara
  • konuyu biraz hortlatmış olsamda küçüklüğümden beri en sevdiğim çizgifilmdir (andynin nesi var 2.sıradadır benim için) boş vakitlerimde tekrar izliyorum benide ekleyin
  • ekleeee ne izlerdim be
  • ekle
  • Türkçe tüm bölümler var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hatırlıyorum læ.2003 - 2004 yıllarında digitürkteki fox kids kanalında çoğu çizgi film gösteriliyordu favorim andy ve 402 nolu sınıftı ama loui'yide çok severdim.
  • uzun zamandan sonra konuyu hortlatalım elinde eski bölümler olan pm atabilir
  • Bende bekliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sa
  • Baba tiplemesi simpson'dan gumball'dan iyi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.