Şimdi Ara

Afk bırakmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Staddayken çitlerin içinde kasmak serbest.Kasanlar afk bırakıoz oluyor diyorlar Nasıl?" 5 senedir win mu kullaniyorm zaten hiç kültablası, bant vs. kullanmadim yaratıcı fikirler. Çitin içinde Bk ile kasmak için kullandıkları bi afk programı varmış Böyle bişey bilipte yaprdımcı olanlara teşekkur ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsea -- 14 Haziran 2008; 10:00:30 >
  • Maşallah MSN Toplu Konusma - DH Toplu Konuşma Olmuş Ayrıca Cidden KarizmA Avatar Süper Archangel da Nasıl Girmiş Anlamadım SMnin Eline Saglık

Sana WindowsMode Lazım Arkadaşım Al:http://uploaded.to/?id=23vdoc

Eğer Stadium Çitlerinide Geçemiyorsan:http://uploaded.to/?id=he88ja

WindowsMode Anlatım: Rar lı Dosyayı Cıkarttın İçindeki "mu" Yazılı Bilgisayar Simgili Programa Çift Tıklayın Gelen Ekranda 800x600 Seçip OK layın. Oyuna Girip Kasacagınız Spotu Belirledikten Sonra F 12 ye Basın Ekranınız Küçülür Daha Sonra Mause' a Sag Tıklatarak F 11 e Basın ve Oyuncunuz Away From Keybord(AFK) Kalmış Olacaktır

Stadium Çitlerini Geçme Anlatım: İndirdiğin Dosyayı Rardan Çıkart İçindeki World7'yi Kopyala Daha Sonra Server Client Kurulu Oluduğu Klasörü Bul ve İçindeki Data Bölümüne World 7 Adlı Dosyamızı Yapıştır.

Saygılarımla
    uAeReN1905

• Konu afk bırakmak afk programıyla Bk karakteri stadda çitlerin içinde nasıl kasıcaz?Alternaf yöntemlerede açığız:D

• quote:

Orjinalden alıntı: obfarab

Konu afk bırakmak afk programıyla Bk karakteri stadda çitlerin içinde nasıl kasıcaz?Alternaf yöntemlerede açığız:D

BK Programını AFK Bırakmak İçin Farklı Bir Program Yoktur Aynı Programdır..!

Sen BK İle Stadium Çitlerine Mi Giremiyorsun Yoksa Giriyorsunda AFK mı Bırakamıyorsun Tam Olarak Söyler Misin?
  • giremiyorm
  • Eğer Stadium Çitlerinide Geçemiyorsan:http://uploaded.to/?id=he88ja

Stadium Çitlerini Geçme Anlatım: İndirdiğin Dosyayı Rardan Çıkart İçindeki World7'yi Kopyala Daha Sonra Server Client Kurulu Oluduğu Klasörü Bul ve İçindeki Data Bölümüne World 7 Adlı Dosyamızı Yapıştır.

Saygılarımla
    uAeReN1905
  • Dediğini yaptım ve çitlerdeyim. Tekrar saol

• quote:

Orjinalden alıntı: obfarab

Dediğini yaptım ve çitlerdeyim. Tekrar saol

Ö.Değil Sanada Bol Kasmalar..! Bu Arada Hangi Mu Oynuyorsan Bana PM Olarak Atar Mısın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: # uAeReN #

Maşallah MSN Toplu Konusma - DH Toplu Konuşma Olmuş Ayrıca Cidden KarizmA Avatar Süper Archangel da Nasıl Girmiş Anlamadım SMnin Eline Saglık

Eee Sm ben oLunca..

• quote:

Orjinalden alıntı: | Uqur |

quote:

Maşallah MSN Toplu Konusma - DH Toplu Konuşma Olmuş Ayrıca Cidden KarizmA Avatar Süper Archangel da Nasıl Girmiş Anlamadım SMnin Eline Saglık

Eee Sm ben oLunca..

Usta Eline Saglık Ne Diyeyim

• quote:

quote:

quote:

Eee Sm ben oLunca..

Eyw..Darısı ßaşınıza

• Siz daha post mu kasıyosunuz ??

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eee Sm ben oLunca..

Eyw..Darısı ßaşınıza

İnşallah İnşallah

• Bu Arkadasin Bu Sekilde Pek Anliycagini Zannetmiorm Ama Bende Anlatilarak Bu Olayi Anlamamisdim.Eger Yapamadim Dersen Msn Adresini Ver Yardim Ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: !SeRSeRi!

Bu Arkadasin Bu Sekilde Pek Anliycagini Zannetmiorm Ama Bende Anlatilarak Bu Olayi Anlamamisdim.Eger Yapamadim Dersen Msn Adresini Ver Yardim Ederim

Hayırdır??
  • quote:

Orjinalden alıntı: !SeRSeRi!

Bu Arkadasin Bu Sekilde Pek Anliycagini Zannetmiorm Ama Bende Anlatilarak Bu Olayi Anlamamisdim.Eger Yapamadim Dersen Msn Adresini Ver Yardim Ederim

Sorunu Hallettik Dostum

quote:

Dediğini yaptım ve çitlerdeyim. Tekrar saol
  • Aslında AFK bırakmak diye birşey yok.

A(Away) F(From) K(Keyboard)
  • Günaydın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Murd3R

Aslında AFK bırakmak diye birşey yok.

A(Away) F(From) K(Keyboard)

KLavyeyi ßırak Git dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: KarizmA

Günaydın

Üsküdarda Sabah oldu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.