Şimdi Ara

AFK ların yerine takım oylamasıyla bot atansın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yapay zekanin size bir faydasi olmaz. Ancak rakibi daha cok beslemeye yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

Dota daki gibi olsa güzel olur.

dotadaki botlar olursa oyunu tasırlar
  • bence de bot girmesi veya parasının bölüştürülmesi fayda etmez afk olan takıma baron buff ı gibi bir buff gelmeli ki denge sağlansın ve uzun süre ayrılan tekrar giremesn falan.. örnekler çoğaltılabilir ama çözüm üretmek zor çoluk çocukla oynarken..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whooobies

Bota küfreder la bizimkiler

Sağlam güldüm :D
  • Onu bunu bilmem de RİOT mutlaka bu sorunu bir şekilde çözmeli.
  • Ben bu bot olayı çok mantıklı değil çünkü henüz botların yapay zekası üstün seviyede değil. Zamanına göre çok yol katetti ama hâlâ yeteri kadar iyi değiller o yüzden karşı takım bundan faydalanıp daha fazla gold kasarlar bottan. Ama Riot'ın bu DC olaylarına iyi bir çözüm getirmesi gerekiyor.
  • Bot yerine eksik oynayan takıma baron buffı tarzı bişeyler verseler daha iyi olur. 1 kişi düştüğünde 20ad & 20 ap gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamebos

Dediğim gibi örneğin 5 dakikadır bağlanmamış bir oyuncunun yerine takım oylamasıyla o dönene kadar bot atansın ve hiç olmazsa yeri dolsun.

Yapay zeka eksik ,bot yapay zekasının geliştirilmesi de gerek aynı zamanda.

az önce 3 v 5 oynadık herifler zor kazandı ama böyle de olmaz ki.!

ya bot feedlerse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snefru

Hala bu sistemi değil afk nın paralarının takıma eşit bölüştürülmesinin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum

En mantıklısı.
  • Ekleme yapabilirler? Kişiler kendi kararları ile belirli bir zaman dilimine gelmiş oyunlarda dahil olabilir. Afk şahsin sahip olduğu exp, gold veririr bu oyuncuya. Kişi oyun sonunda ekstradan exp kazanabilir. Hem botlardan daha iyi, hem de eğlenceli olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chromosty

quote:

Dota daki gibi olsa güzel olur.

Dotada nasil ?

Ben oynadigimda afk olduktan bir kac dk sonra yonetebiliyordun, yads itemlerini satip kendin para kazanabiliyordun.

zamanında bizim takımdaki axe çıkmıştı ben hem onu hem kendimi yönetip maçı taşıdım gg wp
    axe ile dagger atıp tauntlamak sonra magina ile alayını kesmek çok zevkliydi

• Burada yapay zekaya laf edenler sanırım sırf beginner oynamış. Intermediate olanlar gayet takım halinde hareket ediyorlar. 2 gıdım canıyla hala kill almaya çalışan, first pick Kata yapıp hard CC'li rakibin arasına hala ilk dalan, birlikte durun dediğin halde tek başına takılan tonla gerizekalı var şu oyunda. Botlar en azından nerede fight'a girmesi gerektiğini, nerede kaçması gerektiğini biliyorlar. Tek eksikleri ping'lere tepki vermemeleri ve jungle'daki yaratıkları kesmemeleri.
  • oyundan düşen olursa yerine riotdan biri girip oynasın ^^ yada vazgeçtim feedler onlar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.